0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομίζω κάποια άλλη κοπέλα ανέφερε ότι της είπαν μέχρι 15 Φεβρουαρίου.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:51:41 pmνομίζω κάποια άλλη κοπέλα ανέφερε ότι της είπαν μέχρι 15 Φεβρουαρίου.μεχρι 15 φεβρουαριου εγω ξερω οτι ειναι το εξ αποστασεως mba. οχι το δικο μας
εχετε μαθει ποτε ξεκινανε τα μαθηματα?? αφου ελεγαν για σημερα. επισης γνωριζετε ποσες εβδομαδες διαρκει το καθε μαθημα? στο προηγουμενο τετραμηνο ειχαν πει οτι ενα μαθημα διηρκησε 5 εβδομαδες
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 11:21:39 amΠαράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:58:19 amΚαλημέρα! Είχε κανένας κανένα νέο σήμερα που υποτίθεται ξεκινάμε;; Κωδικούς, κατι;;;;Μίλησα με το πανεπιστημιο σήμερα και μου είπανε πως όλα θα σταλούνε μέχρι το βραδύ καθώς η πλατφόρμα θα ανοίξει από αύριο τελικά. Εγώ εντωμεταξύ ακόμη περιμένω να μου στείλουνε τη λίστα μαθημάτων για να επιλέξω..... αννα τελικα σου στειλανε τα μαθηματα για να δηλωσεις?
Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:58:19 amΚαλημέρα! Είχε κανένας κανένα νέο σήμερα που υποτίθεται ξεκινάμε;; Κωδικούς, κατι;;;;Μίλησα με το πανεπιστημιο σήμερα και μου είπανε πως όλα θα σταλούνε μέχρι το βραδύ καθώς η πλατφόρμα θα ανοίξει από αύριο τελικά. Εγώ εντωμεταξύ ακόμη περιμένω να μου στείλουνε τη λίστα μαθημάτων για να επιλέξω.....
Καλημέρα! Είχε κανένας κανένα νέο σήμερα που υποτίθεται ξεκινάμε;; Κωδικούς, κατι;;;;
Παράθεση από: Ariadni@ στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 08:22:31 pmΠαράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 11:21:39 amΠαράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:58:19 amΚαλημέρα! Είχε κανένας κανένα νέο σήμερα που υποτίθεται ξεκινάμε;; Κωδικούς, κατι;;;;Μίλησα με το πανεπιστημιο σήμερα και μου είπανε πως όλα θα σταλούνε μέχρι το βραδύ καθώς η πλατφόρμα θα ανοίξει από αύριο τελικά. Εγώ εντωμεταξύ ακόμη περιμένω να μου στείλουνε τη λίστα μαθημάτων για να επιλέξω..... αννα τελικα σου στειλανε τα μαθηματα για να δηλωσεις?Μου στείλανε τα μαθήματα το μεσημέρι. Τα δήλωσα ήδη αλλά δεν πήρα επιβεβαίωση ακόμη ούτε και κωδικούς.Λίγα είχανε περισσέψει πάντως. Τα πιο πολλά είχανε κλείσει. Είχανε λάθος email μου είπανε και σε αυτό οφείλεται η καθυστέρηση.
Παράθεση από: Ariadni@ στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:52:11 pmεχετε μαθει ποτε ξεκινανε τα μαθηματα?? αφου ελεγαν για σημερα. επισης γνωριζετε ποσες εβδομαδες διαρκει το καθε μαθημα? στο προηγουμενο τετραμηνο ειχαν πει οτι ενα μαθημα διηρκησε 5 εβδομαδεςναι υποτίθεται σήμερα...σου έστειλαν κωδικούς?μαθήματα επέλεξες?δεν ξέρω πόσο διαρκούν δεν μου έχουν στείλει τίποτα.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:59:27 pmΠαράθεση από: Ariadni@ στις Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:52:11 pmεχετε μαθει ποτε ξεκινανε τα μαθηματα?? αφου ελεγαν για σημερα. επισης γνωριζετε ποσες εβδομαδες διαρκει το καθε μαθημα? στο προηγουμενο τετραμηνο ειχαν πει οτι ενα μαθημα διηρκησε 5 εβδομαδεςναι υποτίθεται σήμερα...σου έστειλαν κωδικούς?μαθήματα επέλεξες?δεν ξέρω πόσο διαρκούν δεν μου έχουν στείλει τίποτα.επισης αυτο που λενε αν εχεις δικο σου συμβουλο τι ειναι? σας δωσανε ονοματα??
Καλημέρα και από μένα!Έχω κάνει και εγώ αίτηση εδώ και (περίπου) ένα μήνα αλλά ούτε κωδικούς μου έχουν στείλει ούτε τίποτα... χθες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί (λένε) δεν παρέλαβαν το δελτίο μεταφοράς χρημάτων. Το έστειλα ξανά, αλλά καμία απόκριση δεν είχα! Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβουμε (όσοι δεν έχουμε ακόμα κωδικούς)!Παρεμπιπτόντως, είμαι και γω από
Παράθεση από: aurora_5453 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 09:49:40 amΚαλημέρα και από μένα!Έχω κάνει και εγώ αίτηση εδώ και (περίπου) ένα μήνα αλλά ούτε κωδικούς μου έχουν στείλει ούτε τίποτα... χθες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί (λένε) δεν παρέλαβαν το δελτίο μεταφοράς χρημάτων. Το έστειλα ξανά, αλλά καμία απόκριση δεν είχα! Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβουμε (όσοι δεν έχουμε ακόμα κωδικούς)!Παρεμπιπτόντως, είμαι και γω από