0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις το εθεσα σαν ερωτημα στο μαθημα γιατι θα τρελαθουμε τελειως!Στο προηγουμενο μαθημα που παρακολουθησα ηταν δια ζωσης αλλα διαδικτυακα...τωρα λεει χώρος:Αθηνα!!!!Εννοειται πως δε μπορω να παω...ειμαι σε νησι κ ειμαι απο
Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:43:45 pmμπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;Δε μας λες βρε Αντωνία ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για το 621;Γιατί αν περιμένουμε να μας στείλουνε κωδικούς για να μπούμε στην πλατφόρμα...θα φτάσει το Πάσχα!
μπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;
Παράθεση από: Eva 02 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:40:54 pmΜολις το εθεσα σαν ερωτημα στο μαθημα γιατι θα τρελαθουμε τελειως!Στο προηγουμενο μαθημα που παρακολουθησα ηταν δια ζωσης αλλα διαδικτυακα...τωρα λεει χώρος:Αθηνα!!!!Εννοειται πως δε μπορω να παω...ειμαι σε νησι κ ειμαι απο
θα τηλεφωνήσω και γι αυτό..άμα σου απαντήσουν στο μήνυμα σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας.
Εγω παρακολουθω απο το προηγουμενο τετραμηνο. Αυτο που παρατηρησα αυτο το τετραμηνο (σημερα δηλαδη) ειναι οτι γράφει πως θα γίνουν δια ζώσης μαθηματα στην Αθηνα ( 1 σε κάθε μάθημα)....σοκαρίστηκα!!! Πληρ'ωνουμε 6000, + τα βιβλία (το προηγουμενο ήταν 50 ευρω) + τα 'εξοδα μετακίνησης και διαμονης για τις εξετασεις.....δε ειναι δυνατον!!!Ας μας δίνανε τα βιβλια σαν ebooks κ ας ενημέρωναν οτι έχει παρακολουθησεις....δε ειναι δυνατον αυτο!
Eva, μόλις μάθεις κάτι σχετικό ενημέρωσέ μας, σε παρακαλώ!Να κάνω και κάποιες άλλες ερώτησεις. Εγώ δήλωσα μαθήματα, αλλά ακόμα δε με έχουν ενημερώσει ότι έγινε η εγγραφή μου σε αυτά. Τώρα το επόμενο βήμα ποιο είναι; Θα μου στείλουν κωδικούς και μετά θα χρειαστεί να πληρώσω κι άλλα χρήματα; Εσείς πληρώσατε κι άλλα εκτός από τα 400 ευρώ της προκαταβολής; Επίσης, αυτό με τις φωτογραφίες διαβατηρίου το κάνατε όλοι; Εγώ δεν έστειλα τίποτα ούτε μου ζήτησαν!
Οχι σε ενα χρόνο δεν παιρνεις αναγνωριση! Ενα άλλο θεμα που με ειχε απασχολήσει και τους ειχα πρηξει.Οσο για την γνωση που αναφερει ο συναδελφος παραπανω (επειδη έχω κανει κ αλλο μεταπτυχιακο) ειναι πολυ απαιτητικό με εργασίες κ διαβασμα. Δηλαδη δεν ειναι του στιλ πληρωνω κ το παιρνω. Απλα αυτο που με απασχολει πολυ, πολυ ομως ειναι οτι ξεφυτρώνουν καινουργια πραγματα σαν μανιτάρια!
"Αναγκαία ΔιευκρίνισηΤο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ελάχιστη διάρκεια 18 μήνες και μέγιστη 48 μήνες. Με αυτά τα δεδομένα το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό έχει εγκριθεί από τον ΔΟΑΤΑΠ."Αυτό έγραφε κάπου μέσα στο moodle. Οπότε σε ένα χρόνο αναγνώριση τελικά δεν παίρνεις!!!