0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Eva 02 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:55:04 pmΟχι σε ενα χρόνο δεν παιρνεις αναγνωριση! Ενα άλλο θεμα που με ειχε απασχολήσει και τους ειχα πρηξει.Οσο για την γνωση που αναφερει ο συναδελφος παραπανω (επειδη έχω κανει κ αλλο μεταπτυχιακο) ειναι πολυ απαιτητικό με εργασίες κ διαβασμα. Δηλαδη δεν ειναι του στιλ πληρωνω κ το παιρνω. Απλα αυτο που με απασχολει πολυ, πολυ ομως ειναι οτι ξεφυτρώνουν καινουργια πραγματα σαν μανιτάρια!Δεν υποτιμω την εκπαιδευτικη διαδιακσια αλλα την οργανωση και τη διαχειριση διοικητικων θεματων του μαστερ λιιιγο την υποτιμω.Εχω παρακολουθησει και εγω μαστερ πριν 2 χρονια και σε γενικες γραμμες ξερω τι απαιτει για να το τελειωσεις.Οταν ομως οι ιδιοι καθε μερα πετανε και απο ενα νεο μαργαριταρι διατηρω επιφυλαξεις. Στο λινκ που παρεθεσ στο προηγουμενο μαιλ μου υπαρχει πινακας με τον προγραμματισμο των διδακτρων (ανα πιστωτικη μοναδα) μεχρι το 2015-2016.Και φυσικα καθε χρονο ειναι αυξανομενο το ποσο...Εχουμε ρωτησει κατι τετοιο εμεις??Καποιοι συναδελφοι απο το ειδικης ανεφεραν πως δεν πληρωσαν τα 55ευρω εγγραφης..
Οχι σε ενα χρόνο δεν παιρνεις αναγνωριση! Ενα άλλο θεμα που με ειχε απασχολήσει και τους ειχα πρηξει.Οσο για την γνωση που αναφερει ο συναδελφος παραπανω (επειδη έχω κανει κ αλλο μεταπτυχιακο) ειναι πολυ απαιτητικό με εργασίες κ διαβασμα. Δηλαδη δεν ειναι του στιλ πληρωνω κ το παιρνω. Απλα αυτο που με απασχολει πολυ, πολυ ομως ειναι οτι ξεφυτρώνουν καινουργια πραγματα σαν μανιτάρια!
"Αναγκαία ΔιευκρίνισηΤο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ελάχιστη διάρκεια 18 μήνες και μέγιστη 48 μήνες. Με αυτά τα δεδομένα το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό έχει εγκριθεί από τον ΔΟΑΤΑΠ."Αυτό έγραφε κάπου μέσα στο moodle. Οπότε σε ένα χρόνο αναγνώριση τελικά δεν παίρνεις!!!
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 09:27:01 pmΠαράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:43:45 pmμπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;Δε μας λες βρε Αντωνία ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για το 621;Γιατί αν περιμένουμε να μας στείλουνε κωδικούς για να μπούμε στην πλατφόρμα...θα φτάσει το Πάσχα!Παιδαγωγικές της συμπερίληψης, Αγγελίδης, Π , Εκδόσεις Διάδραση ,2011Αυτό είναι το υποχρεωτικό,γιατι έχει και ένα κάρο συμπληρωματικα..
Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:43:45 pmμπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;Δε μας λες βρε Αντωνία ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για το 621;Γιατί αν περιμένουμε να μας στείλουνε κωδικούς για να μπούμε στην πλατφόρμα...θα φτάσει το Πάσχα!
μπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;
Το 18αμηνο πρόγραμμα έχει ήδη αναγνωριστεί από τον ΔΟΑΤΑΠ. Για το 12αμηνο έχουνε καταθέσει τα χαρτιά και περιμένουνε την αναγνώριση. Είναι λένε τυπικό το θέμα. Επειδή όμως με τον ΔΟΑΤΑΠ δεν είναι να παίζουμε...καλύτερα 6 μήνες παραπάνω και στα σίγουρα, παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε μετά. Εφόσον όμως δεν έχουν επίσημη αναγνώριση, θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να το προσφέρουν με τόση σιγουριά υποστηρίζοντας ότι θα αναγνωριστεί. Εδώ ήδη αναγνωρισμένα πτυχία εξωτερικού, έχουν πάψει να αναγνωρίζονται για διάφορους λόγους. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι το δικό τους θα τους το αναγνωρίσει;;;
Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:50:08 pm"Αναγκαία ΔιευκρίνισηΤο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ελάχιστη διάρκεια 18 μήνες και μέγιστη 48 μήνες. Με αυτά τα δεδομένα το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό έχει εγκριθεί από τον ΔΟΑΤΑΠ."Αυτό έγραφε κάπου μέσα στο moodle. Οπότε σε ένα χρόνο αναγνώριση τελικά δεν παίρνεις!!!Παράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:44:58 pmΠαράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 09:27:01 pmΠαράθεση από: antonia19 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 05:43:45 pmμπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;Δε μας λες βρε Αντωνία ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για το 621;Γιατί αν περιμένουμε να μας στείλουνε κωδικούς για να μπούμε στην πλατφόρμα...θα φτάσει το Πάσχα!Παιδαγωγικές της συμπερίληψης, Αγγελίδης, Π , Εκδόσεις Διάδραση ,2011Αυτό είναι το υποχρεωτικό,γιατι έχει και ένα κάρο συμπληρωματικα..Εμένα με ενημέρωσαν με mail (κ. Λοϊζίδου) πως το πλήρους φοίτησης είναι 12 μήνες! Και σ' ένα άλλο mail με τα μαθήματα, έχει το εξής χρονοδιάγραμμα:Ακαδημαϊκά Τετράμηνα Πλήρης φοίτησης - Ιανουάριος 2014Εαρινό Τετράμηνο 2013 >3 μαθήματα + 1 σεμινάριοΚαλοκαιρινό Τετράμηνο 2013 >3 μαθήματα + 1 σεμινάριοΦθινοπωρινό Τετράμηνο 2013 >3 μαθήματα + 1 σεμινάριοή1 Μάθημα + Μεταπτυχιακή Εργασία + σεμινάριοΔικαιολογημένα νομίζω πως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Εαν δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτο το βασικό ζήτημα, απορώ τι συζητάμε συνάδελφοι.
Το 18αμηνο πρόγραμμα έχει ήδη αναγνωριστεί από τον ΔΟΑΤΑΠ. Για το 12αμηνο έχουνε καταθέσει τα χαρτιά και περιμένουνε την αναγνώριση. Είναι λένε τυπικό το θέμα. Επειδή όμως με τον ΔΟΑΤΑΠ δεν είναι να παίζουμε...καλύτερα 6 μήνες παραπάνω και στα σίγουρα, παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε μετά. Εφόσον όμως δεν έχουν επίσημη αναγνώριση, θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να το προσφέρουν με τόση σιγουριά υποστηρίζοντας ότι θα αναγνωριστεί. Εδώ ήδη αναγνωρισμένα πτυχία εξωτερικού, έχουν πάψει να αναγνωρίζονται για διάφορους λόγους. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι το δικό τους θα τους το αναγνωρίσει;;;