0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη τίποτε από κωδικούς.Εκτός της προκαταβολής των 400 πληρώσατε κάτι άλλο;
Στο μειλ που ήρθε πριν από αυτό με τους κωδικούς αναφέρει να πληρώσω ώς 31-1-2013, 400 ευρώ, και το υπόλοιπο των διδάκτρων σε 3 μηνιαίες δόσεις, δηλ.: 28-2, 31-3, και 30-4Στο ιντρανετ, λεει στο τέλος κάθε μήνα από 500 τοσα ευρώ. Τι σημαίνει αυτό;Τα 400 ειναι αυτά που έχουμε ήδη δωσει;
Annap welcome!καλη αρχήKAR, ναι, επιτέλους ήρθαν πριν λίγο αυτοί οι κωδικοί. Προς το παρόν, μπήκα μόνο στο ιντρανετSto moodle, θα μπω σε λίγο. Θέλει και την απόφασή του όπως διαβάζω....
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 08, 2013, 11:16:31 amΈχει καταλάβει κανείς από εσάς που πήρατε κωδικούς και έχετε εισέλθει στις πλατφόρμες, ποια είναι η διαφορά του LAMS με το Moodle; Οι ίδιοι κωδικοί ισχύουν και για τα 2; Μια ματιά που έριξα στα βιντεάκια τους, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι είναι το ίδιο πράγμα....ή όχι; και εμένα αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε...2 πλατφόρμες που ουσιαστικά κάνουν το ίδιο πράγμα..δεν ανέφεραν τίποτα για τα lams άρα δεν το χρησιμοποιούμε εμείς.
Έχει καταλάβει κανείς από εσάς που πήρατε κωδικούς και έχετε εισέλθει στις πλατφόρμες, ποια είναι η διαφορά του LAMS με το Moodle; Οι ίδιοι κωδικοί ισχύουν και για τα 2; Μια ματιά που έριξα στα βιντεάκια τους, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι είναι το ίδιο πράγμα....ή όχι;
Παράθεση από: pe20katerina στις Φεβρουαρίου 08, 2013, 04:04:27 pmAnnap welcome!καλη αρχήKAR, ναι, επιτέλους ήρθαν πριν λίγο αυτοί οι κωδικοί. Προς το παρόν, μπήκα μόνο στο ιντρανετSto moodle, θα μπω σε λίγο. Θέλει και την απόφασή του όπως διαβάζω.... Τι είναι το ίντρανετ? ? ? Δεν κατάλαβα!Δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Είναι απαραίτητο?
Έχει κανείς το 511; Ζητάει στο φόρουμ «CYBER-CAFÉ» να αναρτήσουμε 150-200 λέξεις για τον εαυτό μας. Μπαίνοντας στο φορουμ όμως αυτό, η μόνη επιλογή που έχουμε είναι το Add a new discussion topic όπου απλά πηγαίνεις και συμπληρώνεις τα πεδία με το θέμα του μηνύματος και το κείμενο.Αυτό εννοούνε;Το έχει κάνει κανένας από εδώ; Για οδηγίες λέει να δούμε το σχετικό ενημερωτικό βίντεο, το οποίο ακόμη το ψάχνω!Είναι λίγο μπέρδεway! ααα...και το με ποιους είμαστε στην ομάδα από πού το βλέπουμε βρε παιδιά;;;;