0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κωδικούς για intranet εγω δεν πήρα!!
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 08, 2013, 05:13:52 pmκωδικούς για intranet εγω δεν πήρα!!οι ίδιοι με το moodle ειναι. Καθηγητή έχω τον Petro Panaou.
Ακόμη τίποτε από κωδικούς.Εκτός της προκαταβολής των 400 πληρώσατε κάτι άλλο;
Ναι, καλή αρχή σε όλους. Μάλλον όλοι πήραμε... κανείς δεν γράφει στο τρέχον θέμα πλέον..
Μέσα στο moodle τονίζει με τον τίτλο "απαραίτητη διευκρίνηση" ότι το μεταπτυχιακό αναγνωρίσθηκε έχοντας σαν δεδομένο ότι διαρκεί από 18 μήνες έως 4 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση αυτοί που επιλέξαμε να το κάνουμε σε ένα χρόνο να έχουμε πρόβλημα. Η λογική λέει όχι γιατί έτσι και αλλιώς τα πιο πολλά master ένα έτος διαρκούν αλλά μήπως πρέπει να το ψάξουμε.
Παράθεση από: fzappa στις Φεβρουαρίου 09, 2013, 12:04:23 amΝαι, καλή αρχή σε όλους. Μάλλον όλοι πήραμε... κανείς δεν γράφει στο τρέχον θέμα πλέον.. παιδια μη το λετε....εγω δεν εχω παρει ακομα....αναμενω...ελπιζω αυριο να μου δωσουν Παράθεση από: Δημήτρης Παπαδόπουλος στις Φεβρουαρίου 10, 2013, 02:25:15 amΜέσα στο moodle τονίζει με τον τίτλο "απαραίτητη διευκρίνηση" ότι το μεταπτυχιακό αναγνωρίσθηκε έχοντας σαν δεδομένο ότι διαρκεί από 18 μήνες έως 4 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση αυτοί που επιλέξαμε να το κάνουμε σε ένα χρόνο να έχουμε πρόβλημα. Η λογική λέει όχι γιατί έτσι και αλλιώς τα πιο πολλά master ένα έτος διαρκούν αλλά μήπως πρέπει να το ψάξουμε.η αληθεια ειναι οτι κ μενα με εχει προβληματισει πολυ αυτο...διοτι εγω βαζω σκοπο για 12μηνο να το κανω...αν εχετε καμια ενημερωση πανω στο θεμα παραθεστε την...