0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα κι απο μενα συναδελφοι. 1 ) Εχει παρει καποιος το μαθημα 500-φιλοσοφικες διαστασεις στην εκπαιδευση; Πως σας φαινεται; Δυσκολο δεν ειναι; 2) Επισης, για να περασουμε ενα μαθημα πρεπει να εχουμε ελάχιστο συνολο απο εργασιες και τελικες εξετασεις 5 στα 10 ή παραπάνω; 3) Αν κοπουμε σε ενα μαθημα, τοτε ξανακανουμε τις εργασιες απο την αρχη ή δίνουμε μόνο τις γραπτες τελικες εξετασεις ξανα;
To έχετε ψάξει αν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι ακόμα ανοιχτό ή έκλεισε μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο; Απαντάνε στα τηλέφωνα; Νομίζω δεν απαντάνε στα τηλέφωνα καν.Θα αυξηθούν τα διδακτρα;
Σ'ευχαριστώ elia. Mήπως ξέρεις τον ελάχιστο βαθμό για να περάσουμε το μαθημα; Για παράδειγμα αν η εργασια πιανει 4, οι δραστηριοτητες στην πλατφορμα 1 και οι τελικες εξετασεις 5, συνολο 10 κι εγω εχω 1 στην πλατφορμα, 3 στην εργασια, μου αρκει 1 στις εξετασεις (συνολο 5) για να περασω ή μηπως η βαση δεν ειναι το 5;
Και εγω πηρα τηλ σημερα για να ρωτησω και δεν απαντανε.Η πολιτικοοικονομική κατάσταση της Κυπρου είναι σε δύσκολο σημείο.Μακάρι να γίνει το καλύτερο για ολους! Τα διδακτρα δεν εχω ιδεα αν θα αυξηθουν. Εγω πρεπει να καταθεσω εγγραφη για το νεο εξαμηνο αλλα πως θα γινει αν οι τραπεζες ειναι καθε μερεα κλειστες??