0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ annap για την απάντηση,με βοηθάς αρκετά.Όσον αφορά τις επιμέρους δραστηριότητες σε κάθε ενότητα,τι ακριβώς εννοείς;Τις εργασίες χρειάζεται να τις παρουσιάσεις κιόλας.Επίσης σχετικά με την πληρωμή, χρεώνεσαι κάθε εξάμηνο ανάλογα με τα μαθήματα που έχεις πάρει ή πληρώνεις πάγια κάποιο ποσό κάθε μήνα.Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν σε κούρασα.
Καλημέρα σε όλους.
Annap, ευχαριστως να σου στειλω απο τωρα το υλικο. Αν θέλεις στειλε μου το e-mail σου σε προσωπικο μηνυμα και θα σου επισυναψω όλο το υλικό. Δεν εχει online συναντήσεις το σεμινάριο ούτε παρακολουθεις κάποια διαλεξη, 3 φορές ανεβάζουν υλικό στην πλατφορμα, word και powerpoint, το διαβαζεις και κανεις 3 αντιστοιχες εργασιες. Η πρωτη και η δευτερη πιανουν απο 2 βαθμους και η τριτη 6. Ευκολο ειναι, μην αγχωνεσαι για αυτο.
Παράθεση από: elia στις Απριλίου 07, 2013, 06:22:08 pmΠεριλαμβάνονται στα 400. Θα σου δώσουν σύντομα σαφείς οδηγίες από το Πανεπιστήμιο. Καλή αρχή!Το λέει κάπου αυτό, ότι περιλαμβάνονται;Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Απλά μου είπαν ότι πρέπει να βάλω 55 ευρώ + τα 400 κ διάβασα εδώ στο forum οτι συμπεριλαμβάνονται γι'αυτό δεν ξέρω τι να κάνω!
Περιλαμβάνονται στα 400. Θα σου δώσουν σύντομα σαφείς οδηγίες από το Πανεπιστήμιο. Καλή αρχή!
Παιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.
Παράθεση από: athinakara στις Απριλίου 10, 2013, 07:03:01 pmΠαιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Φλεβάρη αλλά έχω να σου πω ότι εκείνοι δίνουν μία προθεσμία στον καθένα η οποία μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όσο γρηγορότερα βάλεις τα χρήματα, τόσο το καλύτερο για σένα γιατί η δήλωση των μαθημάτων γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Οπότε πρώτα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα κάποιος που πλήρωσε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Το κάθε μάθημα δέχεται συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με αποτέλεσμα όταν συμπληρωθεί αυτός να μη δίνεται η δυνατότητα σε άλλους να το παρακολουθήσουν. Αν με λίγα λόγια θέλεις να επιλέξεις μαθήματα από την πλήρη λίστα, καλύτερα να επισπέυσεις τη διαδικασία πληρωμής. Διαφορετικά κάποια μαθήματα ίσως να συμπληρωθούν και να μην μπορείς να τα επιλέξεις πια. Εγώ έτσι την πάτησα και μου δώσανε μια λίστα που περιελάμβανε 5 μόνο μαθήματα (γιατί αυτά είχανε μείνει) και αναγκάστηκα να παρακολουθήσω μαθήματα που δεν είχα σκοπό να επιλέξω σε αυτό το τετράμηνο. Κωδικούς θα σου δώσουν την ημέρα που ξεκινάει επίσημα το τετράμηνο. 4 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Γενικά οι εντυπώσεις σου ποιες είναι; Είναι απαιτητικό πρόγραμμα; Το υλικό που έχουμε για διάβασμα και οι εργασίες είναι πολύ δύσκολες;