0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ ευχαριστώ πολύ, μου ζήτησαν και βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας, τι ζήτησαν και σε άλλους?
Ο τίτλος του μεταπτυχιακού είναι ειδική εκπαίδευση. Εννοείς foibos ότι δεν θα μας το αναγνωρίσουν ως ειδκής?
Παράθεση από: melpo στις Απριλίου 28, 2013, 11:06:43 pmΟ τίτλος του μεταπτυχιακού είναι ειδική εκπαίδευση. Εννοείς foibos ότι δεν θα μας το αναγνωρίσουν ως ειδκής?Είστε σίγουροι γι αυτό? Γιατί όπως ανέφερα προηγουμένως μπορεί να πάρετε τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής» με κατεύθυνση ειδική αγωγή και η κατεύθυνση στην κατάθεση χαρτιών δεν μετράει….(τουλάχιστον εμένα δεν μου την μετρήσανε)
Δεν ξέρω τι έγινε με μένα (αν είμαι η εξαίρεση ή ο κανόνας)… Πάντως το δικό μου μεταπτυχιακό δεν είναι από εξωτερικό και όταν πήγα να το καταθέσω στη διεύθυνση μου για να μου το περάσουν και να αλλάξω μισθολογικό κλιμάκιο μου το πέρασαν με τον τίτλο του μεταπτυχιακού και ΌΧΙ με την κατεύθυνση (πολύ απλά έτσι ήταν περασμένο στο πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου.. με τίτλο και όχι με κατεύθυνση) και από όσο θυμάμαι (αν και γι αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρη γιατί δεν πολυασχολήθηκα) όταν έψαχνα να βρω μεταπτυχιακό της ειδικής αγωγής μέσα από το δοαταπ μου είπανε να αναγράφεται στον τίτλο «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ». Εγώ απλά το πρόσθεσα γιατί όπως είχα γράψει και παλιότερα ήταν η πρώτη απορία που μου δημιουργήθηκε όταν είδα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό (δηλ εάν εγώ το έκανα αυτό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ρωτούσα, αφού έχω σχετική εμπειρία από το πρώτο μεταπτυχιακό μου)