0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το επόμενο τετράμηνο elia είναι για τους μήνες ιούνιο-ιούλιο;Δεν είναι λίγο το διάστημα για να κάνεις εργασίες και να διαβάσεις για τις εξετάσεις;
Εξετάσεις δηλαδή δίνεις τον Σεπτέμβρη;
Για να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν: το μεταπτυχιακό περιλαμβάνει 9 μαθήματα και 3 σεμινάρια. Από τα 9 μαθήματα τα 7 είναι στην ειδική αγωγή και τα 2 έχουν να κάνουν με ποσοτική και ποιοτική ανάλυση δεδομένων όπως γίνεται και σε κάθε μεταπτυχιακό αφού πρέπει να εκπονείς και σε κάθε μάθημα εργασίες. Όσον αφορά το τίτλο αρκεί που έχει την κατεύθυνση. Και στης Αθήνας έχει έναν τίτλο και μετά υπάρχουν υποκατευθύνσεις. ΔΕν παίζει κανένα ρόλο.Επιπλέον τα σεμινάρια είναι σεμινάρια και όχι μαθήματα και σχετίζονται επίσης με ποσοτική ανάλυση δεδομένων.
Υπάρχει κανένας συνάδελφος που να έχει επιλέξει να μην κάνει διπλωματική εργασία;Έχετε ξεκαθαρίσει εάν αναγνωρίζεται σε αυτήν την περίπτωση;
elia γράφεις : Δεν νομίζω ότι το τετράμηνο είναι μόνο Ιούνιο-Ιούλιο, αλλά Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβρη! non-stop το έτος!!! (σημείωση : γι' αυτό και η συζήτηση ότι δεν είναι 18μηνο αλλά 16μηνο μου φαίνεται τελείως άκυρη).------------------------------------------------------------------------------------------Ο Δοαταπ με παράβολο των 20 ευρώ σου γράφει ξεκάθαρα 1. ότι αναγνωρίστηκε το μεταπτυχιακό με δομή 3 εξαμήνων=18 μηνών2. ότι αυτό που παρακολουθείτε τώρα δύναται να αναγνωριστεί, δεν είναι όμως αναγνωρισμένοΑυτά που λέω έχουν σφραγίδα και υπογραφή, και δεν προέρχονται από τηλεφωνική ή προφορική επικοινωνία, ή μέσω e-mail.Αλλά τα πράγματα είναι απλά ! Αντί να διαβάζεις τα σχόλια του κάθε αδαή ή κακοπροαίρετου εδώ μέσα που γράφει εικασίες ( υπονοώ αποκλειστικά εμένα και κανέναν άλλον, εξηγούμαι ) ας προσπαθήσει όποιος από σας ενδιαφέρεται να κάνει copy-paste τα ακόλουθα και να τα στείλει με e-mail στον Δοατάπ ( 1 λεπτάκι κόπος είναι, σιγά το πράγμα ) Παρακαλώ όπως μου βεβαιώσετε ότι η υπ’αριθμ. 137/14-9-12 απόφαση αναγνώρισης από την υπηρεσία σας αφορά σε δομή του μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στις Επιστήμες της Αγωγής το οποίο υλοποιείται σε 4 τετραμηνα=16 μήνες κι ότι το πρόγραμμα των 4 τετραμήνων είναι ήδη αναγνωρισμένο σύμφωνα με την προαναφερθείσα απόφαση . Ή εναλλακτικά: Παρακαλώ όπως μου βεβαιώσετε ότι η υπ’αριθμ. 137/14-9-12 απόφαση αναγνώρισης από την υπηρεσία σας αφορά σε δομή του μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στις Επιστήμες της Αγωγής το οποίο υλοποιείται σε 3 εξάμηνα=18 μήνες και αποκλειστικά με αυτήν την δομή είναι ήδη αναγνωρισμένο.Για να σας δω, τι απάντησεις θα εξασφαλίσετε ! Και γράψτε μου... Όποιος το επιχειρήσει, τον συμβουλεύω να επιμείνει και να μην αρκεστεί σε απαντήσεις του τύπου : ο χρόνος του μεταπτυχιακού δεν θα είναι εμπόδιο κλπ. Όσο για το καλοκαιρινό, καθηγητής του μεταπτυχιακού είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει, 4 μήνες ή λιγότερο, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχουν θερινό τετράμηνο σπουδών....Α, και για να μη δουλευόμαστε, αν αναγνωριστεί το 16 μηνο θα αναγνωριστεί αυτομάτως και το 12μηνο γιατί ο Δοατάπ στο μεταπτυχιακό αναγνωρίζει 30 μονάδες ανά τετράμηνο, ( 9 από κάθε μάθημα + 3 από το σεμινάριο ), σύνολο 30. Τουλάχιστον με αυτή τη δομή αναγνώρισε το πρόγραμμα των 3 εξαμήνων. Άλλωστε αναγνωρίζει μεταπτυχιακά από Αγγλία με ελάχιστη διάρκεια φοίτησης ενός έτους.Το ότι κάποιοι νομίζουν ότι παρακολουθούν 16μηνο είναι μια ψευδαίσθηση, είναι απλά σαν να κόπηκαν σε ένα μάθημα και να πήγαν ένα τετράμηνο πίσω...
Παράθεση από: baronos στις Απριλίου 29, 2013, 09:55:05 pmΕξετάσεις δηλαδή δίνεις τον Σεπτέμβρη;Λογικά... δεν το έχω ρωτήσει ακόμα βέβαια.