0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν να παω στη Πειραιώς να βάλω τα χρήματα γιατί με την Ελληνική υπάρχει θέμα στην Ελλάδα. Η Πειραιώς επειδή δεν είχα λογαριασμό εκει με έστειλε στην ΑΤΕ. Η ΑΤΕ μου ειπε οτι για να τα στείλω(και ενω έχω λογαριασμό εκεί) πρεπει να τους παω Εκκαθαριστικό του 2012(που δε το εχω ακόμα), λογαριασμό της ΔΕΗ και χαρτί της μισθοδοσίας μου απο το σχολείο .
ειναι η προμηθεια για τη μεταφορα των χρηματων. αυτο μου ειπαν δε θα ξανασυμβει γιατι θα πληρωνουμε μεσω του συστηματος.τι να πω...με εγδαραν παντως!
Πάντως η διαδικασία μέσω κάρτας γίνεται πολύ εύκολα,δεν έχει προμήθεια και όπως αναφέρει πιο πάνω και η annap μπορεί να γίνει με όλες τις κάρτες.
Παιδια ασχετο.. ποτε βγαινετε οι πρωτοι?
Παράθεση από: Tia33 στις Μαΐου 31, 2013, 03:04:30 pmΚαλησπέρα.Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν να παω στη Πειραιώς να βάλω τα χρήματα γιατί με την Ελληνική υπάρχει θέμα στην Ελλάδα. Η Πειραιώς επειδή δεν είχα λογαριασμό εκει με έστειλε στην ΑΤΕ. Η ΑΤΕ μου ειπε οτι για να τα στείλω(και ενω έχω λογαριασμό εκεί) πρεπει να τους παω Εκκαθαριστικό του 2012(που δε το εχω ακόμα), λογαριασμό της ΔΕΗ και χαρτί της μισθοδοσίας μου απο το σχολείο .