0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Μπορεί κάποιος που έχει παρακολουθήσει το 511 να μας ενημερώσει για το ύφος της τελικής εξέτασης;Τι είδους θέματα μπήκαν αν ήταν επαρκής ο χρόνοσ κτλ;Γενικά υπήρξαν άτομα που απέτυχαν και θα χρειαστεί να ξαναεξεταστούν;Επίσης, τα 510 και 512 και αφορούν κι αυτά σε έρευνα μήπως έχουν το ίδιο βιβλίο;Και τι δραστηριότητες έχουν;Ευχαριστώ!
Καλησπέρα!δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης καθώς δεν υπάρχουν απόφοιτοι ακόμη απο το συγκεκριμένο μετατυχιακό.Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως είναι απαιτητικό αυτό ειναι θετικό.Το επίπεδο όμως δεν είναι υψηλό καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν την εντύπωση πως επειδή πληρώνουν πρέπει να τους το δώσουν και έχουν δώσει το δικαίωμα σε καθηγητές και ακαδημαικούς συμβούλους να μας φέρονται με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο. Αφού έχουμε φτάσει στα μισά και γνωρίζουν πως δεν θα τα παρατήσουμε έχοντας δώσει τα λεφτά, ενώ αρχικά ήταν ευγενέστατοι τώρα μόλις πάρεις τηλέφωνο σε αντιμετωπίζουν με εριστικό τρόπο, οι καθηγητές στο θερινό τετράμηνο απουσιάζουν,όταν απαντάνε είναι και οι ίδιοι εριστικοί(όχι όλοι).Ενώ έχουν υποχρέωση να απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις(φανταστείτε να με ρωτάει ο μαθητής μου κάτι και επειδή θεωρώ χαζή την ερώτηση να του γυρνάω τη πλάτη) δεν το κάνουν. όταν ζητήσαμε εαν είναι δυνατόν να υπάρχουν παρουσιάσεις και όχι σκέτα pdf η απάντηση ήταν ότι κάνουμε μεταπτυχιακό και να ψάχνουμε μόνοι μας,γνωρίζω ότι σε όλα τα μεταπτυχιακά υπάρχουν παραδόσεις και μαθήματα. Κρύβονται πίσω απο το εξ αποστάσεως και ρίχνουν μόνη τους το επίπεδο. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα μα πάρα πολλά!!!Μια μπίζνα ήτανε, μαζέψανε πολύ κόσμο και τώρα δεν μπορούν να το διαχειριστούνε προσπαθώντας να ρίξουν το βάρος σε εμάς...φταίνε και κάποιοι απο εμας αλλά όχι όλοι...επίσης εννοείται ότι δεν είναι όλοι εριστικοί, αλλά δυστυχώς μιλαμε για ελάχιστες εξαιρέσεις...σήμερα ας πούμε μου είπανε δεν ξέραμε ότι επειδή είδατε το πρόγραμμα σπουδών έπρεπε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι όλα τα μαθήματα διαθέσιμα κάθε τετράμηνο...ενδεικτικά αναφέρω ότι το 1ο τετράμηνο ήταν διαθέσιμο μόνο 1 μετα κάποια άλλα...φυσικά και δεν έπρεπε να μας ενημερώσουν τότε ηθελαν τα χρήματα...έχουμε απαιτήσεις είναι προκατειλημμένοι?το σίγουρο είναι πως απλά θέλουμε να διδαχθούμε....
Παράθεση από: KAR στις Ιουλίου 13, 2013, 02:10:51 amTί έχει συμβεί KAR και έχεις τόσα παράπονά?? Σίγουρα το εξ αποστάσεως είναι δύσκολο και όλοι το ξέρουμε... αλλά εγώ δεν τα έχω αντιμετωπίσει σε τετοιο βαθμό όλα αυτά. Απο επίπεδο σπουδών μου φαίνεται πολύ ανεβασμένο πάντως. Αν θέλεις στειλε μου inbox να μου πεις γιατί εκπλήσσομαι.....
Tώρα μπερδεύτηκα με τα μαθήματα. Είτε ακαδημαικό σύμβουλο ρωτήσω είτε καθηγητή δεν έχω παράπονο. Αμέσως μου απαντάνε και δεν έχω θέμα. Δεν μπορώ να π ότι έχω αντιμετωπίσει τετοια συμπεριφορά. Μάλλον δεν μου έχει τύχει κάποιος ακόμα. Για έναν έχω ενδοιοασμό και θα δω όταν κάνουμε την τηλεδιάσκεψη πως θα μας λύσει τις απορίες.
Παράθεση από: melpo στις Ιουλίου 13, 2013, 07:57:59 pmΠαράθεση από: KAR στις Ιουλίου 13, 2013, 02:10:51 amTί έχει συμβεί KAR και έχεις τόσα παράπονά?? Σίγουρα το εξ αποστάσεως είναι δύσκολο και όλοι το ξέρουμε... αλλά εγώ δεν τα έχω αντιμετωπίσει σε τετοιο βαθμό όλα αυτά. Απο επίπεδο σπουδών μου φαίνεται πολύ ανεβασμένο πάντως. Αν θέλεις στειλε μου inbox να μου πεις γιατί εκπλήσσομαι.....Σε καμία περίπτωση δεν το λέω επειδή το εξ αποστάεως είναι δύσκολο...Α πήρα, μια χαρά τα πήγα στα μαθήματα..απλά απαιτώ σεβασμό και οταν ρωταω κατι εγω ή οι συμφοιτητες μου να παίρνουμε απάντηση...επίσης οι καθηγητές δεν νομίζω ότι μας αντιμετωπίζουν (όχι όλοι ξανατονίζω)σας φοιτητές που διδάσκουν αλλα σαν αγγαρεία...εξαρτάται ποιον καθηγητή θα έχεις για να ξέρεις εαν θα πάρεις καλή βαθμολογία και αν θα διδαχθείς...ξανατονίζω όχι όλοι..αλλά σύμβουλοι και καθηγητές σαν να έχουν πάθει μετάλλαξη σε αυτό το τετράμηνο και δεν τα λεω μονο εγω χαμος γίνεται σε κάθε μάθημα...εσεις δηλαδη δεν έχετε καταλάβει τίποτε?