0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ71 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ
Παράθεση από: tina15 στις Ιουλίου 22, 2013, 08:03:11 pmΠαράθεση από: biov στις Ιουλίου 21, 2013, 02:31:14 amΠαράθεση από: tina15 στις Ιουλίου 20, 2013, 12:38:59 pmΑνήκω στην ίδια κατηγορία και ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό από απόσταση και έχω βρει μόνο αυτό και το Διοικηση στην Εκπαίδευση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κτ άλλο από απόσταση σχετικό με Πληροφορική;Εννοεις οτι εχεις βρει μονο αυτα στην ελληνικη γλωσσα. Διοτι υπαρχουν παρα πολλα απο αποσταση στην αγγλικη γλωσσα. Οχι μονο στην Αγγλια, οπου οι τιμες κυμαινονται σε διαφορα επιπεδα, αλλά και σε αλλες χωρες οπου τα πανεπιστημια προσφερουν αγγλοφωνα μεταπτυχιακα, π.χ. Ιταλια για Computer Science που σ'ενδιαφερει: http://www.unimarconi.it/unigre/master/185(υποψιν οτι τα αγγλοφωνα μεταπτυχιακα στην Ιταλια ειναι παμφτηνα για τους Ελληνες και Κυπριους: μονο 2500 ευρω! Αν δεν απεχθανομουν τα μαθηματα σχετικα με management, θα τους ειχα προτιμησει για το μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση)Nαι συμφωνω... δυστυχώς έχω μόνο το πρώτο πτυχίο στα Αγγλικα επιπέδου
Παράθεση από: biov στις Ιουλίου 21, 2013, 02:31:14 amΠαράθεση από: tina15 στις Ιουλίου 20, 2013, 12:38:59 pmΑνήκω στην ίδια κατηγορία και ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό από απόσταση και έχω βρει μόνο αυτό και το Διοικηση στην Εκπαίδευση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κτ άλλο από απόσταση σχετικό με Πληροφορική;Εννοεις οτι εχεις βρει μονο αυτα στην ελληνικη γλωσσα. Διοτι υπαρχουν παρα πολλα απο αποσταση στην αγγλικη γλωσσα. Οχι μονο στην Αγγλια, οπου οι τιμες κυμαινονται σε διαφορα επιπεδα, αλλά και σε αλλες χωρες οπου τα πανεπιστημια προσφερουν αγγλοφωνα μεταπτυχιακα, π.χ. Ιταλια για Computer Science που σ'ενδιαφερει: http://www.unimarconi.it/unigre/master/185(υποψιν οτι τα αγγλοφωνα μεταπτυχιακα στην Ιταλια ειναι παμφτηνα για τους Ελληνες και Κυπριους: μονο 2500 ευρω! Αν δεν απεχθανομουν τα μαθηματα σχετικα με management, θα τους ειχα προτιμησει για το μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση)Nαι συμφωνω... δυστυχώς έχω μόνο το πρώτο πτυχίο στα Αγγλικα επιπέδου
Παράθεση από: tina15 στις Ιουλίου 20, 2013, 12:38:59 pmΑνήκω στην ίδια κατηγορία και ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό από απόσταση και έχω βρει μόνο αυτό και το Διοικηση στην Εκπαίδευση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κτ άλλο από απόσταση σχετικό με Πληροφορική;Εννοεις οτι εχεις βρει μονο αυτα στην ελληνικη γλωσσα. Διοτι υπαρχουν παρα πολλα απο αποσταση στην αγγλικη γλωσσα. Οχι μονο στην Αγγλια, οπου οι τιμες κυμαινονται σε διαφορα επιπεδα, αλλά και σε αλλες χωρες οπου τα πανεπιστημια προσφερουν αγγλοφωνα μεταπτυχιακα, π.χ. Ιταλια για Computer Science που σ'ενδιαφερει: http://www.unimarconi.it/unigre/master/185(υποψιν οτι τα αγγλοφωνα μεταπτυχιακα στην Ιταλια ειναι παμφτηνα για τους Ελληνες και Κυπριους: μονο 2500 ευρω! Αν δεν απεχθανομουν τα μαθηματα σχετικα με management, θα τους ειχα προτιμησει για το μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση)
Ανήκω στην ίδια κατηγορία και ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό από απόσταση και έχω βρει μόνο αυτό και το Διοικηση στην Εκπαίδευση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κτ άλλο από απόσταση σχετικό με Πληροφορική;
Δεν έχει μείον το να επιλέξεις τα μαθήματα απο τη διπλωματική?? Απο το πανεπιστήμιο βέβαια με ενημέρωσαν ότι όσοι διαλέξουν διπλωματική δεν θα υστερούν σε κάτι απο αυτούς που θα κάνουν. Καμια συμβούλη??
Αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή από το Εύρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου;Οταν λεεσ λίγο φτηνότερο πόσο εννοοείς;Ευχαριστώ!