0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με μεταπτυχιακό εξ' αποστάσεως στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπορεί κανείς να επιχειρήσει διδακτορικό σε ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο;;;;
Μπορείς να βρεις και χωρίς γνωριμίες αρκεί να έχεις καλό βιογραφικό...
Το είχα πάρει κι εγώ αυτό το μάθημα και στη συγκεκριμένη εργασία μας είχαν αναρτήσει στην πλατφόρμα ένα απόσπασμα από κάποιο βιβλίο που μας κάλυπτε και σε θεωρία και σε πράξη δίνοντας ένα παράδειγμα συμβολαίου τιμής. Δε σας έχουν δώσει αυτό το υλικό; Μήπως να το ζητήσεις από τον καθηγητή;
Παράθεση από: Τζι-Ες στις Αυγούστου 02, 2013, 09:53:27 amΤο είχα πάρει κι εγώ αυτό το μάθημα και στη συγκεκριμένη εργασία μας είχαν αναρτήσει στην πλατφόρμα ένα απόσπασμα από κάποιο βιβλίο που μας κάλυπτε και σε θεωρία και σε πράξη δίνοντας ένα παράδειγμα συμβολαίου τιμής. Δε σας έχουν δώσει αυτό το υλικό; Μήπως να το ζητήσεις από τον καθηγητή;Μπορείς να το στείλεις και σε μένα, θα με βοηθούσες πολύ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα σου στείλω σε πμ το μέιλ μου.
Καλησπέρα, δεν κολλαει στη ροή της συζήτησης αλλα θα ήθελα να απευθυνθώ στα παιδιά που ήδη φοιτούν.Έχω πάρει το μάθημα 521 μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών και μία απο τις εργασίες είναι η συνταξη συμβολαίου τιμής μεταξύ δασκάλου- μαθητή με επιθετική συμπεριφορά. Δεν βρίσκω στη βιβλιογραφία κανένα πρότυπο!! έχει κάποιος πάρει το μάθημα σε προηγούμενο τετράμηνο να μου προτίνει βιβλιογραφία ή να ξέρει που μπορώ να βρω ένα δείγμα;ευχαριστω εκ των προτέρων
Μόλις με δέχτηκαν στο μεταπτυχιακό στον τομέα της εκπαιδευτικής ηγεσίας.. Μια που συζητάτε σχετικά με το υλικό, τα βιβλία, οι σημειώσεις κλπ είναι πλήρης; Είναι δηλαδή αξιόλογο το υλικό; Τα δίδακτρα είναι πάρα πολλά για μένα και θα τα βγάλω πολύ δύσκολα, οπότε δεν θέλω να ρισκάρω για κάτι που μπορεί να μην αξίζει.