0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ακριβώς εννοεί; Θα σταματησουν να προηγούνται τα μεταπτυχιακά;
Μην ανησυχείτε, δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με την πρόταξη των μάστερ. Θα κάνει πρώτα όλος ο κόσμος, ακόμα και οι αδαείς που το ξεκινάνε χωρίς να έχουν ρίξει ματιά στους πίνακες, και μετά αν αλλάξει κάτι. Πάντως αν αλλάξει πιστεύω θα αφορά την πρόταξη των δασκάλων με μάστερ έναντι αυτών που έχουν βασικό πτυχίο στην ειδική (ΠΕ.61 - 71), για τον απλό λόγο ότι η δευτεροβάθμια δε προσφέρει αντίστοιχα πτυχία.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:48:20 pmΜην ανησυχείτε, δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με την πρόταξη των μάστερ. Θα κάνει πρώτα όλος ο κόσμος, ακόμα και οι αδαείς που το ξεκινάνε χωρίς να έχουν ρίξει ματιά στους πίνακες, και μετά αν αλλάξει κάτι. Πάντως αν αλλάξει πιστεύω θα αφορά την πρόταξη των δασκάλων με μάστερ έναντι αυτών που έχουν βασικό πτυχίο στην ειδική (ΠΕ.61 - 71), για τον απλό λόγο ότι η δευτεροβάθμια δε προσφέρει αντίστοιχα πτυχία.Έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στους ΠΕ61-71 και τους υποστηρίζετε διαρκώς.Χαλαρώστε λιγάκι...Αφού ανήκετε σε ειδικότητα της Δευτεροβάθμιας, πως μπορείτε να έχετε μονίμως αρνητική στάση προς τους ΠΕ60-70;
ο νέος νόμος για την ειδική αγωγή προβλέπει τα εξής για τις προσλήψεις:Τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση για τις προσλήψεις, τους διορισμούς, τις μεταθέσεις, τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και
Παράθεση από: soulitsa στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 06:29:45 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:48:20 pmΜην ανησυχείτε, δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με την πρόταξη των μάστερ. Θα κάνει πρώτα όλος ο κόσμος, ακόμα και οι αδαείς που το ξεκινάνε χωρίς να έχουν ρίξει ματιά στους πίνακες, και μετά αν αλλάξει κάτι. Πάντως αν αλλάξει πιστεύω θα αφορά την πρόταξη των δασκάλων με μάστερ έναντι αυτών που έχουν βασικό πτυχίο στην ειδική (ΠΕ.61 - 71), για τον απλό λόγο ότι η δευτεροβάθμια δε προσφέρει αντίστοιχα πτυχία.Έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στους ΠΕ61-71 και τους υποστηρίζετε διαρκώς.Χαλαρώστε λιγάκι...Αφού ανήκετε σε ειδικότητα της Δευτεροβάθμιας, πως μπορείτε να έχετε μονίμως αρνητική στάση προς τους ΠΕ60-70;Δεν υποστηρίζω κανέναν, απλά κατά την άποψή μου αυτό είναι το πιο δίκαιο. Νομίζω έχω το δικαίωμα να διατυπώνω την άποψή μου.
soulitsa είσαι δασκάλα και κανεις το μεταπτυχιακο ριδικής αγωγής;