0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ενδιαφέρομαι κ εγώ για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό!Μήπως γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος από πόσα μαθήματα αποτελείται κ αν χρειάζεται για όλα να αγοράσουμε βιβλία; Κι αν ναι τα παραγγέλνουμε απο βιβλιοπωλεία ή μας παρέχει κάποια το πανεπιστήμιο;;;
Remedios, χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι θα αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό ως ειδικής αγωγής, αν το 50% των μαθημάτων (όσον αφορά τους τίτλους των μαθημάτων) που επιλέξεις αναφέρεται ξεκάθαρα στην ειδική αγωγή
Παράθεση από: Έλενα_89 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 01:31:51 amRemedios, χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι θα αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό ως ειδικής αγωγής, αν το 50% των μαθημάτων (όσον αφορά τους τίτλους των μαθημάτων) που επιλέξεις αναφέρεται ξεκάθαρα στην ειδική αγωγήΕλενα_89 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου πεις ποια είναι η πηγή της πληροφορίας αυτής;
Melpo ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Εσύ το κάνεισ ήδη το μεταπτυχιακό; Σου φαίνεται δύσκολο, πρέπει καθημερινά να μπαίνουμε στο site του πανεπιστημίου εφόσον γίουμε δεκτοί ή ο καθένας μπορεί να το ρυθμίσει όπως το βολεύει;;
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς την υποχρεωτική βιβλιογραφία για τα μαθηματα 610, 521 και 624;;
Παράθεση από: Remedios στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 02:58:56 pmhttp://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/anaplirwteseidikhsagwghs.pdfΔες την επισήμανση Ι στη σελίδα 35 της εγκυκλίου. Νομίζω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Παράθεση από: sofnik78 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:02:58 pmΠαιδιά μήπως γνωρίζει κανείς την υποχρεωτική βιβλιογραφία για τα μαθηματα 610, 521 και 624;;Για το 610 Μέτρηση κ αξιολόγηση στην Εκπαίδευση Παπαναστασίου Κ. Λευκωσία 1993Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω ακόμα.