0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω πολυ melpo!!!!!Παράθεση από: melpo στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 02:47:10 pmΠαράθεση από: sofnik78 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:02:58 pmΠαιδιά μήπως γνωρίζει κανείς την υποχρεωτική βιβλιογραφία για τα μαθηματα 610, 521 και 624;;Για το 610 Μέτρηση κ αξιολόγηση στην Εκπαίδευση Παπαναστασίου Κ. Λευκωσία 1993Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω ακόμα.Παρακαλώ
Παράθεση από: sofnik78 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:02:58 pmΠαιδιά μήπως γνωρίζει κανείς την υποχρεωτική βιβλιογραφία για τα μαθηματα 610, 521 και 624;;Για το 610 Μέτρηση κ αξιολόγηση στην Εκπαίδευση Παπαναστασίου Κ. Λευκωσία 1993Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω ακόμα.
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς την υποχρεωτική βιβλιογραφία για τα μαθηματα 610, 521 και 624;;
Αγαπητή Μέλπω, ένα πράγμα είναι η πράξη αναγνώρισης που αναφέρεις και ένα άλλο είναι ο φάκελος που καταθέτει ένα πανεπιστήμιο για να αναγνωριστεί το πρόγραμμά του. Στο φάκελο αυτό δεν μπορεί να μην υπάρχει η αναγνώριση από το κυπριακό κράτος. Η αναγνώριση εξ αποστάσεως προγραμμάτων από ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο έγινε αυτό το καλοκαίρι 2013. Το πρόγραμμα λειτουργεί ένα χρονο πριν.Δεν είναι δικοί μου γνωστοί αλλά ενδιαφερόμενα άτομα (όπως και εγώ) από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Αν όντως έχει γίνει παρατυπία χρειάζεται να το κυνηγήσουμε.Οσο για τα 60 ECTS που ανέφερα δεν υπάρχει αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που να μην το εφαρμόζει. Δεν είναι κάτι που το λεω εγώ. Αλλά όπως λες εσύ κοντός ψαλμός. Τον Ιανουάριο του 2014 θα δούμε αν θα υπάρχει κάποια κύρωση.
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ ήταν να ξεκινήσω αυτό το μεταπτυχιακό πέρσι και το μετάνιωσα. Υπήρξαν αρκετοί λόγοι γι' αυτό:α. Διαπίστωσα ότι κάποιοι που επικοινώνησαν με το ΔΟΑΤΑΠ δεν πήραν σαφή απάντηση για το αν και κατά πόσο είναι όντως αναγνωρισμένοβ. Ενώ ζητούσαν αρχικά πτυχία και βιογραφικά για να σε δεχτούν διαπίστωσα στην πορεία ότι γίνονταν δεκτοί όλοι ανεξαρτήτως πτυχίου ή ακόμη και γνώσης αγγλικών. Σκεφτείτε ότι το μεταπτυχιακό αυτό το κάνουν από ηλεκτρολόγοι μέχρι ότι ειδικότητα μπορείτε να φανταστείτε. Με προχείρους υπολογισμούς πιστεύω ότι το παρακολουθούν μέχρι και 3000 άτομα αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν κανένα κριτήριο επιλογής.γ. Σκεπτόμενη το β και το ρυθμό με τον οποίο το ΔΟΑΤΑΠ κάνει τις αναγνωρίσεις υπολόγισα ότι θα πάρει τουλάχιστον τρία χρόνια η αναγνώριση. Ακόμη και αν όντως η αναγνώριση γινόταν εγκαίρως το πτυχίο δε θα είχε αξία αφού θα γέμιζαν οι πίνακες ειδικής αγωγής και δε θα είχα προτεραιότητα από μόρια προϋπηρεσίας μιας και οι πίνακες είναι κλειδωμένοι.δ. Έπειτα σκέφτηκα πόσο χρήσιμα μπορεί να μου είναι αυτά τα 5000Ε στις δύσκολες αποχές που ζούμε και πόσο χρήσιμο θα μου είναι αυτό το εξαγορασμένο στην ουσία μεταπτυχιακό. Μου θύμισε λίγο τη φάμπρικα των σεμιναρίων ειδικής αγωγής με τα 900Ε απλά σε μορφή μεταπτυχιακού και πιο τσιμπημένη τιμή.ε. Τελικά συζήτησα με τον εαυτό μου για το αν και κατά πόσο θα μου άρεσε να διδάσκω μια ζωή σε ειδικό σχολείο. Επειδή είχα απασχοληθεί σε πρακτική άσκηση σε τέτοια σχολεία η απάντηση ήταν όχι. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος για να ακολουθήσεις αυτή την κατεύθυνση. Σαν να αποφασίζεις να γίνεις χειρούργος θα το παρομοίαζα. Δε μπαίνεις σε τελική ανάλυση στην τάξη και απλά το κάνεις. Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολο και ψυχοφθόρο.Αν κάποιος συμφωνεί με οποιοδήποτε από τα παραπάνω μαζί μου καλό θα ήταν να κρατήσει τα λεφτουδάκια του και να στραφεί κάπου αλλού.Μια φιλική συμβουλή από κάποια έμπειρη στο χώρο. (Μου μυρίζει απάτη... μακάρι να βγω ψέφτρα)
Καλησπέρα και από εμένα!Ανήκω στο Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και ενδιαφέρομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας(εξ αποστάσεως). Θα ήθελα να ρωτήσω εντυπώσεις και σχόλια για το πρόγραμμα σπουδών από άτομα που ήδη το παρακολουθούν ή το έχουν ολοκληρώσει.Ευχαριστώ πολύ