0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίσως το θεώρησα γιατί δε ζητάει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας....Έχει αγγλική βιβλιογραφία και δεν ζητάει πτυχίο;;;;ΕΛΕΟΣ
Αξιότιμη κ. .........., Παραθεση απο neniaΗ πληροφόρηση που έχετε ισχύει. Ο τίτλος δύναται να αναγνωριστεί και με τις δύο μορφές του ( εργασία ή δύο επιπλέον μαθήματα ). Η χρονική διάρκεια δε μας ενοχλεί εφόσον λάβετε 90 ECTS. Με εκτίμηση,Παπαβλασόπουλος ΚοσμάςΔυναται να αναγνωριστει, δεν ειναι ακομη αναγνωρισμενο. Αναγνωρισμενο ειναι το προγραμμα των 3 εξαμηνων που παρακολουθεις ως φοιτητης οταν παρευρισκεσαι στην παραδοση των μαθηματων στην Κυπρο. Το εξ'αποστασεως προγραμμα των 3,4,5 κλπ τετραμηνων δεν εχει ακομη κανεναν αποφοιτο, για να υποβαλλει τον τιτλο στον Δοαταπ και να διεκδικησει την αναγνωριση. Αυτο θα γινει Ιανουαριο του 2014 για πρωτη φορα και θα διεκδικηθει η πρωτη αναγνωριση για το εξ'αποστασεως προγραμμα...Λογικα θα την παρει... Μα και μονο που σου απανταει οτι εχει την δυνατοτητα να αναγνωριστει αποδεικνυει οτι δεν ειναι... αλλο εχει αναγνωριστει κι αλλο εχει την δυνατοτητα να αναγνωριστει...Ξαναστειλε e-mail και αναδιατυπωσε το: Το εξ'αποστασεως προγραμμα ειναι αναγνωρισμενο ; (οχι αν εχει την δυνατοτητα να αναγνωριστει, αν ειναι αναγνωρισμενο και με ποια αποφαση. Να ειναι σαφες οτι ρωτας για το εξ'αποστασεως και οχι γενικα για το προγραμμα)Κι εγω εχω δυναμαι να παω στο φεγγαρι, δεν εχω παει ομως.... δυναμαι να το κανω, κι εγω , κι εσυ...Αγαπητε συναδελφε θελω να σου εξηγησω κατι σχετικά με τον ΔΟΑΤΑΠ γιατι μαλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλα τα πραγματα. Λοιπον κανενα μεταπτυχιακο συμφωνα με τον δοαταπ δε θεωρείται αναγνωρισμένο( ασχετα αν εχει οντως αναγνωριστει σε προηγουμενες χρονιες) αν δεν περασει ξανα τη διαδικασια αναγνώρισης!! Αυτος είναι και ο λογος που χρησιμοποιεί τη λέξη ''δύναται'' . Αν μιλησεις ο ιδιος με τον δοαταπ θα καταλάβεις αυτο που σου λέω. Ολα τα μεταπτυχιακα , ειτε αναγνωρίστηκαν απο δοαταπ σε προηγουμενες χρονιές είτε οχι καθε φορα που τελειώνει μια φουρνια περνανε απο δοαταπ. Πριν διαλέξω το μεπταπτυχιακο , το μόνο που μου διαβεβαιώσανε οτι ΘΑ αναγνωριστεί ειναι της Κυπρου. Για όλα τα αλλα τα εξ αποστάσεως μου ειπανε οτι είναι επίφοβα και δεν ξέρουνε ακόμη , μαλιστα της βουλγαρίες είχε καποια σοβαρα θεματα..δε ξέρω τελικα τι έγινε με εκεινο.. Τωρα πιστευε οτι θελεις εσυ..