0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δικο σου κοπηκε κανενας; Που αν δεν ειχε εξετασεις για ν'αποδειξει τη γνωση του ο φοιτητης, μπορει οι εργασιες να μη γραφτηκαν καν απο τον ιδιο; Η ΚΥπρος ειναι γνωστη για τη δυσκολη εκπαιδευση της. Ρωτα εναν φιλολογο πώς του/της φαινονται τα θεματα των αρχαιων στις Παγκυπριες εξετασεις και να κανει συγκριση με τα αντιστοιχα των Πανελλαδικων να δουμε τι θα σου πει. Οποιος διαλεξε το συγκεκριμενο μτπχ πιστευοντας οτι θα παρει ευκολα ενα χαρτι, την εχει πατησει - καλυτερα να διαλεγε ενα αγγλικο (πανευκολα - εχω κανει και ξερω) ή το βουλγαρικο.
eliaπόσα μαθήματα πιστεύεις ότι μπορεί ένας εργαζόμενος να φέρεις εις πέρας σε κάθε εξάμηνο; Τα σεμινάρια; Έχουν κι αυτά πολύ διάβασμα και εργασίες;
nenia, πραγματικά γελάω πολύ με όσα διαβάζω... Μου θυμίζουν συνομιλίες νηπίων του τύπου "ο δικός μου μπαμπάς είναι πιο δυνατός από τον δικό σου!!!". [/quote/]Πραγματικά!!!Απλά βλέπω ότι είναι αστείρευτοι και ευρηματικοί:-) Κάθε φορά προκύπτει και ένα καινούριο πρόβλημα..Στην τελική ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει. Επίσης, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να κάνεις ένα τέτοιο μεταπτυχιακό και όχι μόνο για να δουλέψεις ως αναπληρωτής στην ειδική αγωγή( τους οποίους δε βρίσκω το λόγο να παραθέσω και δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω για κανέναν). Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας στην τελική. Απλά βαρέθηκα να ακούω ανυπόστατα πράγματα.