0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! λοιπον το στο 526 όντωσ το βιβλιο είναι όλο μέσα στο μοοντλε, αλλα δε πειραζει που το αγορασεσ γιατι και να το εκτυπωνεσ πανω κατω τοσο θα σου βγει. ο ανθρωποσ ειναι ψυχουλα. στισ εξετασεισ βεβαια αυτα που ηθελε ηταν ολα αντιγραφη απο το βιβλιο, αλλα σε τετοιο βαθμο που δε προλαβαινεσ να τα αντιγραψεις ολα. ΟΛΑ ομωσ αντιγραφη, τπτ να σκεφτεισ τπτ κρισεως και ακριβωσ τα ΣΟΣ που ειχε δωσει στισ τηλεδιακσεψεις.επισησ εχει μια τεραστια εργασια που ειναι ολη αντιγραφη απο το κεφαλαιο τρια του βιβλιου!μην την αφησεισ τελευταια στιγμη γιατι θα τρεχεισ και δε θα φτανεις! Οσο για το σεμηναριο 2 δεν υπαρχει λογος να προετοιμαζεσαι απο τωρα, τα σεμηναρια ειναι τα ευκολοτερα και αυτα που τελειωνεις πιο γρηγορα, αν θελεισ κατι αλλο στειλε μου πμ. Εγω τωρα ειμαι στο τριτο τετραμηνο και τελευταιο αφου εχω παρει πληρη φοιτηση. Εχει παρει μηπωσ καποιοσ τισ ψυχολογικεσ διαστασεις? αν ναι θα ηθελα αν μπορει να μου στειλει το βιβλιο και εννοειτε θα του το γυρισω αθικτο οπωσ ακριβωσ μου το εδωσε, παιδια πολλα τα χρηματα και no money no honey. επισης οτι πληροφορια θελετε για τα μαθηματα ευχαριστιση μου να σασ τη δωδω! Καλη συνεχεια!
On line δίνουν σημειώσεις αλλα υπάρχουν κ υποχρεωτικά βιβλία τα οποία πρεπει να τα αγοράσεις και θα τα βρίσκεις σίγουρα σε συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία.
Το πιο ακριβό που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι στα 30
Καλησπέρα σας!!! Μήπως ξέρετε μέχρι πότε μπορούμε να αφαιρέσουμε μαθήματα για αυτό το τετράμηνο, ημερομηνία εννοώ. Έχω πάρει 4 μαθήματα, αλλά φοβάμαι ότι θα πιεστώ πολύ επειδή εργάζομαι και σκέφρομαι να αφαιρέσω ένα. Σας ευχαριστώ!!!
Όχι δεν μπορείς να δηλώσεις 4 μαθήματα + 1 σεμιναριο. Εξάλλου είναι τόσο απαιτητικά τα μαθήματα που και τα 4 πολλά είναι!!! Καλή αρχή σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι!