0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κόστος του μεταπτυχιακού εξακολουθεί να είναι 5.900;Γνωρίζετε αν γίνεται έκπτωση όταν το παρακολουθούν δύο συγγενικά πρόσωπα;Έχει τύχει σε κάποιον;
Το κόστος εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Ένα διάστημα έιχαν βγάλει ανακοίνωση για το εξής. Αν σύστηνες κάποιο γνωστο σου να το ξεκινήσει θα είχες μία έκπτωση 300- 350
Απ'όσο γνωρίζω το κόστος έχει ανέβει στα 6100... Η έκπτωση των 300-350
Καλησπέρα!Παιδιά στο 510 θεωρείτε ότι είναι επιβεβλημένη η αγορά του βιβλίου;(35 ευρώ είναι αυτά πάλι).Μήπως καλυπτόμαστε με τα εβδομαδιαία Powerpoint; Εχω το μάθημα με τον κ.Κατσή και οι εξετάσεις στο διάγραμμα λέει ότι θα είναι με ανοιχτά βιβλία και με τη μορφή των πολλαπλών επιλογών. Αν ξέρετε , θα με βοηθούσατε πολύ. Σας ευχαριστώ!
Επικοινώνησα χτες με ΔΟΑΤΑΠ σχετικά με την παιδαγωγική επάρκεια και με ενημέρωσαν ότι με την κατάθεση του μεταπτυχιακού προς αναγώριση πρέπει να κάνουμε και την διαδικασία για να πάρουμε την παιδαγωγική επάρκεια. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν γνώριζε ακριβώς να μου πει την διαδικασία. Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται?? εξτρα παράβολα πχ. και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε όπως το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ ας πούμε??
Σίγουρα?Γιατί στην ιστοσελίδα γράφει ελάχιστη φοίτηση 3 εξάμηνα!Μπορεί κάποιος να μου πεί?