0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
melpoκαλημερα! θα χρειαστω και εγω την βοήθεια σου.μπορω να σου στείλω προσωπικό μνμ;
Καλημέρα. Αν το 510 σου φάνηκε εύκολο τότε σου προτείνω απο τον κύκλο Α το 610. Είναι πολύ πιο εύκολο. Καλή δυναμη!!
Ξέρει κανείς πόσοι περίπου δάσκαλοι κάνουν το μεταπτυχιακό;
Απο τον κυκλο Β πρεπει να επιλεξουμε ενα μαθημα . Σωστα ? 500 φιλοσοφικες διαστασεις501 ψτχολογικες διαστασεις502 κοινωνιολογικες διαστασεις503 εκπαιδευτικα κινηματα504 συγκριτηκη παιδαγωγικηκαι 601 μαθηση και νοησηΕχετε να προτεινετε καποιο ? Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τις εγρασιες κ τις εξετασεις για καποιο απο τα παραπανω μαθηματα ωστε να με βοηθησει στην επιλογη?
Εχετε πρόσβαση στο moodle??? δεν μπορώ να μπω εδώ και 2 ώρες...
Kαλά τώρα βρήκε να έχει πρόβλημα το moodle? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Ελπίζω να μην δέχτηκαν επίθεση από hackers και χάθηκαν τα πάντα. Πάντως για να παραμένει το πρόβλημα 2 ώρες, πρέπει να είναι σοβαρό
Το 501 εμένα προσωπικά με έχει κουράσει όσο κανένα μάθημα ως τώρα. Αν και έχει πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο, η πίεση από τις εβδομαδιαίες είναι μεγάλη καθώς είναι πολύ απαιτητικές ενώ δεν δίνεται ανάλογο υλικό. Το βιβλίο αν και πολύ ενδιαφέρον δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου (ίσα ίσα που τρως κάθε εβδομάδα πολύ χρόνο να το διαβάσεις για να διαπιστώσεις μετά ότι είσαι στο μηδέν), ενώ οι σημειώσεις είναι πολύ επιγραμματικές.Έχει κανείς πληροφορίες για το 552 (Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Ειδική Εκπαίδευση), το 626 (Συναισθηματικά και Συμπεριφορικά Προβλήματα) και το 528 (Ψυχολογία Παιδιών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες);