0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά, για Ελλάδα, ούτε που το δοκίμασα. Διαβάζεις μια ύλη τεράστια για τις εξετάσεις με αβέβαιο αποτέλεσμα. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείς τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Στην ηλικία μου, με ένα σωρό υποχρεώσεις να τρέχουν στο σπίτι, μόνο κάτι εξ' αποστάσεως θα μπορούσα να κάνω, που μπορώ να διαβάζω και να κάνω εργασίες και στις 3 η ώρα τη νύχτα.
pap ζητάνε στα κριτήρια εισδοχής το lower. Χρειάζεται βασικά γιατί στο να διεκπαιρεώνεις τις εργασίες σου θα πρέπει να μελετάς κ ξένη βιβλιογραφία. Εγώ που είμαι επιπέδου lower ζορίζομαι. Δεν φτάνει νομίζω. Μπορείς να το ολοκληρώσεις το λιγότερο σε 12 μήνες και το περισσότερο σε 48 νομίζω?? αν κάνω λάθος σε αυτό ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος. Όταν μπήκα εγώ έτσι με είχαν ενημερώσει. Για να το παγώσεις δεν ξέρω, αλλα μπορείς πχ να πάρεις μόνο ένα μάθημα που δεν θα ασχολείσαι και πάρα πολλές ώρες όπως άν έχεις 3 κ 4 ταυτόχρονα. Όσον αναφορά τα μαθήματα έχει 2 σχηματισμούς που μπορείς να επιλέξεις, είναι 7 συν τη διπλωματική ή 9 χωρίς τη διπλωματική. Είναι απαιτητικό όπως όλα τα μεταπτυχιακά. Έχει και θεωρία (κάποια πο αυτά αρκετά θεωρητικά)αλλά οι εργασίες είναι αυτές που τρώνε πολύ χρόνο με την μελέτη της βιβλιογραφίας που πρέπει να συνθέσεις κλπ. αυτά!!
Καλησπέρα!!!Θα ήθελα να ρωτήσω για το μάθημα 511 Αρχές και Μέθοδοι Ποιοτικής Έρευνας.Γνωρίζει κανείς αν είναι δύσκολο και απαιτητικό σαν μάθημα;;Από τον κύκλο Α Έρευνα και Αξιολόγηση ποιο άλλο μάθημα προτείνετε;;
Καλησπέρα, το μάθημα είναι λίγο απαιτητικό γιατί έχει μια μικρή εργασία (βιβλιογραφική ανασκόπηση σε θέμα που έχεις διαλέξει), μια συνέντευξη από εκπαιδευτικό (και απομαγνητοφώνησή της) και μια τελικά που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των δύο παραπάνω στην ουσία. Δηλαδή ανάλυση των δεδομένων που πήρες από τη συνέντευξη και σύγκριση με τη βιβλιογραφία. Η εξέταση είναι με ανοιχτά βιβλία και θέματα ανάπτυξης.Νομίζω ότι το 610- Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση είναι ευχάριστο και βατό με πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις στην τελική εξέταση. Η εργασία είναι να γράψετε (να στήσετε) ένα διαγώνισμα στην ύλη του βιβλίου που έχετε στο μάθημα. Καλή συνέχεια!
Το 610 είναι αρκετά εύκολο κ δεν έχει πολύ ύλη. Δίνει πληροφορίες για το πως μπαίνουν τα τεστ στην εκπαίδευση κ φτιάχνεις κ εσύ σαν τελική εργασία ένα τεστ. Το μέσο όρο, τη διάμεσο αυτά πρέπει να ξέρεις που θα τα έχεις κ στις σημειώσεις όταν δίνεις εξετάσεις. Έχει κάποιες εύκολες ενδιάμεσες δραστηριότητες.Το 510 σου δίνει γνώσεις για το πως κάνεις μία ερευνητική εργασία. Πολύ ενδιαφέρον με πολύ καλογραμμένο βιβλίο. Δεν είναι κ πολύ δύσκολο. Έχει ενδιάμεσα κάποιες ερωτ. πολλαπλής επιλογής που σε βοηθάνε να κατανοήσεις την ύλη.