0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με νέα τροπολογία :http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/nea_tropologia_.pdfαν διαβάσετε την σελίδα 12 του pdf, παράγραφος 2β, θα δείτε ότι λέει: μετατίθεται για το σχολικό έτος 2014-2015 η εφαρμογή της ισχύουσας στην γενική εκπαίδευση νομοθεσία και στην ειδική αγωγή σχετικά με θέματαπροσλήψεων και διορισμών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης.Με λίγα λόγια αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τη φράση αυτή, στην γενική εκπαίδευση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Με λίγα λόγια καταργείται επίσημα όπως αφήνει να εννοηθεί οποιοδήποτε μαστερ στην ειδική !!!!!!!!!!!!!Το θεωρώ τελείως παράλογο τόσο για την γενική όσο και για την ειδική αγωγή αυτή την νέα τροπολογία. Πρέπει να μετράνε όλα τα προσόντα των υποψηφίων που είναι σχετικά με την εκπαίδευση σε μια εποχή μάλιστα αποφοίτων που έχουν αυξανόμενα προσόντα. Πολύ φοβάμαι ότι μετά την κατάργηση του τομέα ειδικής αγωγής του Υπιυργείου, θα βγαινει μια προκήρυξη για αναπληρωτες ειδικης και γενικης οπου όλοι θα μπορουν να κανουν τα χαρτια τους ανεξαρτητα αν εχουν μαστερ η όχι. Αυτο αδικεί κατάφορα όλους τόσο στην γενική όσο και στην εδική εκπαίδευση, μιας και υπάρχουν πολλά άτομα στην γενική που έχουν παιδαγωγικα μαστερ τα οποία δεν μετράνε καθόλου στους πίνακες κατάταξης αναπληρωτών γενικής.
Καλησπέρα, επειδή δεν γνωρίζω αρκετά τα θέματα της εκπαίδευσης, τι σημαίνει ότι :ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ? δηλαδή π.χ. το μεταπτυχιακό που δίνει παιδαγωγική επάρκεια, δεν θα μετράει για να προσληφθείς αναπληρωτής ?
Καλημέρα είμαι καινούριος και θα ήθελα κάποια βοήθεια.Σημειώσεις για άλα τα μαθήματα που μπόρω να βρω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Θα μπορούσε κάποιος που έχει πάρει διπλωματική να μας ενημερώσει; Ρώτησα μια σύμβουλο αλλά μου είπε ότι θα οι πληροφορίες θα δοθούν στο τελευταίο τετράμηνο που θα έχω δικαίωμα να τη δηλώσω. Θα ήθελα να μάθω αν διαλέγουμε εμείς καθηγητή ή διαλέγουμε θέμα και μετά μας αναλαμβάνει κάποιος. Επίσης, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να την τελειώσουμε σε 4 μήνες!!!! Πόσα ερωτηματολόγια ή πόσες συνεντεύξεις χρειάζονται;Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει....please!!!!