0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
melpo, γνωρίζεις αν είναι με ανοιχτά ή κλειστά βιβλία; Επίσης, τις δραστηριότητες τις παραδίδουμε την ημέρα της τελικής εξέτασης, ή δεν χρειάζεται; Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Καλή χρονιά σε όλους!!!Περιμένοντας απάντηση από το πανεπιστήμιο κατά πόσο με δέχτηκαν ή όχι - ελπίζω ναι για να τελειώνουμε - θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα και τι θα με συμβουλεύατε για αρχή: 2 μαθήματα ή 3 π.χ 2 εύκολα + 1 σεμινάριο; (εργαζόμενη μαμά 2 παιδιών χωρίς βοήθεια στο σπίτι)Σας ευχαριστώ
καλησπερα παιδια !!! μηπως θυμαται κανενας παλιος τι ερωτησεις βαζουν στο 511 ; ξερω οτι θα ειναι με ανοιχτα βιβλια (τρεις ερωτησεις αναπτυξης) αλλα κατι πιο συγκεκριμενο θα με βοηθουσε...
Σε ευχαριστώ πολύ melpo!! Όντως, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Μπορώ να σε παιδέψω λίγο ακόμα? Αν δεν ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τις τηλεδιασκέψεις (καθ' ότι τη συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι πολύ δύσκολο να την παρακολουθήσω), είναι οκ πιστεύεις?
Ομοιοπαθούσα (2 παιδιά, χωρίς καμία βοήθεια και πέρυσι δούλευα) .... πάρε 2 μαθήματα για αρχή θα έλεγα, εγώ είχα πάρει τρία στο πρώτο τετράμηνο και το ένα το άφησα με συνοπτικές διαδικασίες, κάτι που στη συνέχεια είχε πολύ άγχος και ταλαιπωρία, αφού έπρεπε να τα κάνω όλα εκπρόθεσμα, με τον κίνδυνο να κοπώ και να ξαναπληρώσω το μάθημα. Αν όμως βιάζεσαι να τελειώσεις και βοηθά ο σύζυγος και έχεις πολλές αντοχές και είσαι πολύ καλή στην οργάνωση-διαχείριση του χρόνου σου, όλα γίνονται (ακόμα και πλήρης φοίτηση). Εγώ από οργάνωση γιοκ, με αποτέλεσμα μονίμως να τρέχω και να μην φτάνω .... οπότε ίσως δεν είμαι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.καλή αρχή!Αχ! elia σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί γιατί ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. ελπίζω να μη χτίζω στην άμμο παλάτια... Θέλω να πιστεύω ότι δεν μου απάντησαν λόγω Χριστουγέννων κι όχι επειδή δεν με κάνουν δεκτή αν και νομίζω ότι πληρώ τα κριτήρια (βλ. κυρίως οικονομικό γιατί τα 5900 μόνο λίγα δεν τα λες χμ!! + πόσα άλλα για αγορά επιπλέον βιβλίων - αν έχω καταλάβει καλά ) Σ΄ευχαριστώ και πάλι και αναμένω στο ακουστικό μου ή μάλλον στον υπολογιστή μου...
Εξετάστηκα σε αυτό το μάθημα στο περυσινό χειμερινό τετράμηνο. Ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει λίγο. H εξέταση ήταν με ανοικτά βιβλία. Το βιβλίο είναι κάπως δυσνόητο. Αρκεί να το κάνεις δυο καλές αναγνώσεις σημειώνοντας κάπου τα βασικά. Πρόσεξε πολύ τις ζωντανές βιντεοδιαλέξεις και τις σημειώσεις του μαθήματος- ρωτάνε πολλά από αυτά που λένε εκεί. Μας έθεσαν 5 ερωτήματα:1. Ποια η θεωρητική και φαινομενολογική βάση της ποιοτικής έρευνας.2. Να αναφέρετε και να εξηγήσετε 4 διαφορές ποιοτικής-ποσοτικής έρευνας3. Πως διασφαλίζεται η εγκυρότητα και η αξιοπιστία και να τεκμηριώσετε πως το κάνατε αυτό μέσα στην εργασία σας.4. Να περιγράψετε τρόπους αύξησης της εγκυρότητας και αξιοπιστίας. Πως αυτόι εφαρμόζονται στην εργασία σας.5. Να περιγράψετε τις εμπειρίες σας κατά τη βιβλιογραφική ανασκόπηση, διεξαγωγής της συνέντευξης και ανάλυσής της.Καλή επιτυχία.
ΕDUC-510DL Εκπαιδευτική Έρευνα: Αρχές και Μέθοδοι Ποσοτικής και Ποιοτικής ΈρευναςΗμερομηνία και ώρα τελικής εξέτασης: Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, 10:00 – 13:00 Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρεςΔομή εξέτασης: 75 (Εβδομήντα πέντε) ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής Ποσοστό Αξιολόγησης: 60% Επιτρεπόμενα Αντικείμενα: