0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω οι τηλεδιασκέψεις ποτέ πραγματοποιούνται? Πρωινή ώρα? Ρωτώ γιατί δουλεύω το πρωί. Μπορεί να τις παρακολουθήσει κάποιος αργότερα βιντεοσκοπημένες? Όσον αφορά τα σεμινάρια τι γίνεται σε αυτά? Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? Αυτοί που ξεκινάμε τώρα είμαστε όλο απορίες.....
γεια σας,ηθελα να ρωτησω για το μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης στη Λευκωσια. Ποσα ειναι τα διδακτρα,σε ποσο καιρο μπορεις να το παρεις,εαν εχει καποια αρνητικα...πρεπει να πας στη Λευκωσια να δωσεις εξετασεις;
Γεια σαςΘα ήθελα την άποψη σας σε κάτι: έχω στείλει αίτηση εισδοχής από τις 18 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει!!! και τηλέφωνο τους πήρα να δω τι συμβαίνει αφήνοντας τα στοιχεία μου, για να επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί μου, γιατί δεν βρήκα κάποιον εκείνη τη στιγμή από το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, τίποτα! και email τους έστειλα, τίποτα! Να υποθέσω ότι με κόψανε; πρω-το-φα-νές!! Το μόνο που μου έλειπε από τα χαρτιά ήταν η αναλυτική για την οποία τους έστειλα υπεύθυνη δήλωση ότι μόλις λειτουργούσαν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΚΠΑ θα τους την κατέθετα και μάλιστα μου απάντησαν ότι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα λειτουργίας του πανεπιστημίου εδώ, καθώς κι άλλοι υποψήφιοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κάποιος από εσάς περίπτωση υποψηφίου που κόπηκε; κι αν ναι, τουλάχιστον μπήκαν στον κόπο να τον ενημερώσουν ή το κατάλαβε από μόνος του...; Αυτά και συγνώμη που σας φορτώθηκα