0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Υπάρχεις κανείς άλλος που να μην έχει λάβει κωδικούς ακόμα;Ούτε στο mail που τους έστειλα χθες μου απάντησαν ούτε μπορώ να τους βρω στο τηλέφωνο.Είναι δυνατόν να ξεκινούν τα μαθήματα και να μην έχω καν κωδικούς για να δηλώσω;
εχω μπερδευτει λιγο με την βαθμολογια...για να περασουμε ενα μαθημα δεν θα πρεπει να συγκεντρωσουμε τουλαχιστον 60% μαζι με τις εργασιες?αυτοι λενε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα απαιτούν την ολοκλήρωση τουλάχιστον 30 πιστωτικών μονάδων/75-180 ECTS, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε προγράμματος. Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος. Η ελάχιστη γενική βαθμολογία (CPA) που απαιτείται είναι 2.0/4.0.και δινουν και ενα πινακα οπου σε αυτον το 2.0 αντιστοιχει σε 73-76%...τι δεν καταλαβαινω?
Ναι μεν περνάς το μάθημα με 60% αλλά ο μέσος όρος όλων των μαθημάτων στο τέλος πρέπει να ειναι πάνω απο 73%. Πολύ απαιτητικό εδώ που τα λέμε...
Kαι αν δεν είναι πάνω από 73% η συνολική βαθμολογία τι γίνεται?? αν δηλαδή τα έχει περάσει κάποιος όλα με D??