0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
athdemen καλή αρχή. Κι εγώ τώρα θα ξεκινήσω. Έχω καταθέσει την προκαταβολή εδώ και καιρό, μόλις εχθές ήρθαν οι κωδικοί μου και δήλωσα μαθήματα. Πάντως, παιδιά, μέχρι τώρα μάλλον προβληματική είναι η όλη κατάσταση, τουλάχιστον για μένα. Για παράδειγμα, εχθές, ενώ ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που μου είχαν επισυνάψει στο μέιλ για το πως γίνεται η δήλωση μαθημάτων, τελικά εμένα δεν μ΄έβαζε με τίποτα στο my academic path κι έπρεπε να το κάνω μέσω της τεχνικής υπηρεσίας. Και πάνω που είπα ουφ! σήμερα δεν με δέχεται το password που μου δώσανε ούτε η πλατφόρμα moodle ούτε το studentintranet. Έχει, άραγε, συμβεί και σε άλλους; είναι κάτι που συμβαίνει συχνά; γιατί είναι αρκετά αγχωτική η όλη κατάσταση και χωρίς τεχνικά προβλήματα....Συγνώμη που σας κούρασαEυχαριστώ πολύ.. Θα τα λέμε συχνά μάλλον..
Δεν αναφέρομαι σε εμένα, προσωπικά έχω καλές βαθμολογίες αλλά μου φάνηκε παράξενο, το έχω ξανακούσει παλαιότερα ότι πρέπει να έχεις πάνω από συγκεκριμένη βαθμολογία αλλά δεν το είχα σπουδαιολογήσει....
καλησπερα! απο τον Α κυκλο ποια δυο μαθηματα προτεινετε απο τα 510, 511 κ 610?
Γεια σας παιδια! Υπαρχει καποιος αλλος που δεν εχει λαβει ακομα τους κωδικους για να κανει τη δηλωση ; Εμενα ακομα δεν μ εστειλαν κατι! Τα μαθηματα ποτε ξεκινανε ;
Αυτό το 73% πόσο εφικτό είναι? Οι παλαιότεροι από τις βαθμολογίες τους τι συμπεράσματα βγάζουν?