0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και καλή αρχή σε όλους τους νεοεισαχθέντες!εμένα μόλις σήμερα μου έστειλαν τους κωδικούς και έχω κάποια ερωτήματα!όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!Αρχικά από τα μαθήματα κοινού κορμού Α κύκλου έμεινε διαθέσιμο μόνο το 511!μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εύκολο δεδομένου ότι η βιβλιογραφία είναι μόνο αγγλική...επίσης τα συγγράματα τα αγοράζουμε???το συγκεκριμένο μάθημα έχει 5 εγχειρίδια.Ακόμη αν κοπείς σε κάποιο μάθημα πρέπει να το ξαναπαρακολουθήσεις???και έχει επιπλέον κόστος αυτό?ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστω πολυ!Απο τα σεμιναρια ποιο ειναι βατο;;;Επισης το 511 ειναι βατο;;
Να σαι καλα!Ελπιζω μονο τα βιβλια να μπορουμε να τα βρουμε σε βιβλιοθηκες !
Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερα με τον Αγγελίδη!!!! Α! Και κάτι τεέυταίο και συγγνώμη που σε τρελάινω! Η τελική εξέταση είναι με ανοιχτά βιβλία;
Για να τελειώσεις το μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο πρέπει σε κάθε τετράμηνο να δηλώνεις 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο. Δεν επιτρέπεται να δηλώσεις περισσότερα από τέσσερα μαθήματα ανά τετράμηνο. Συνεπώς αν πάρεις λιγότερα (από 3+1) τώρα, δεν θα μπορείς να τελειώσεις σε ένα χρόνο. Είμαι μερικής φοίτησης, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη για αυτό. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πλήρους φοίτησης. Για αυτά τα θέματα πάντως μπορείς να συζητάς με τις συμβούλους.