0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω maraki..ξεκινησε απο την προηγουμενη εβδομαδα;;κ μεις που δεν ειμαστε μεσα πως θα προλαβουμε τις προθεσμιες για τις εργασιες που βαζουν οι καθηγητες;;εμενα οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν πως ακομα δεν εχουν ορισει ημερομηνια εναρξης του εξαμηνου..θα μας τρελανουν!!
καλησπερα, τωρα ξεκιναω και ειχα επιλεξει 510, 610, 521 και 591. Η συμβουλος μου αλλαξε το 610 κ εβαλε το 621 απο μονη της γιατι προσέξε πως έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές ούτως ώστε εγκρίνουν τα μαθήματα, οπως ειπε. Για ποιο λογο δεν μπορουσα να παρω το 610, μπορει καποιος να μου εξηγησει? Επισης απο κωδικους τιποτα ακομα και εγω...
Γεια σας !!!Να σας κάνω μια ερώτηση για το μάθημα 511.Το βιβλίο που πρέπει να αγοράσω είναι το :Μεθοδολογία εκπαιδευτικής έρευνας Cohen ,L.,Manion ,L.& Morrison ,K εκδόσεις Μεταίχμιο;;;;;;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
Καλησπέρα! Αυτό είναι και το βρήκα πιο φτηνά μέσω online καταστήματος της Πρωτοπορίας!
H πλατφόρμα του μαθήματος 510 με καθηγήτρια την εβαγορου ποια είναι;Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς;