0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μήπως γνωρίζετε στο πρώτο σεμινάριο στη δεύτερη εργασία που αναφέρεται στην εργασία του Πιαζέ, τον πίνακα σε ποιο σημείο το βάζουμε? δηλαδή τον βάζουμε στο τέλος της εργασίας σαν παράρτημα? ή στην αρχή μετά την εισαγωγή?
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο εξέτασης του 521 και 621 καθώς και τι θέματα μπαίνουν; Είναι με ανοιχτές σημειώσεις ή βιβλία;
Το καλυτερο ειναι να μιλησουμε με δοαταπ για επισημη απαντηση
Καλημέρα! Μόλις μίλησα με ΔΟΑΤΑΠ για το ζήτημα που προέκυψε και με ενημέρωσαν ότι η σχετική απόφαση αφορά κάποια ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο τα οποία λειτουργούν με άδειες ορισμένου χρόνου. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν εμπίπτει σ' αυτή την κατηγορία καθώς έχει άδεια λειτουργίας από το υπουργείο παιδείας Κύπρου επομένως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον τίτλο σπουδών, και με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό κατ' επέκταση. Άλλωστε να ελέγξετε τους αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών στη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ είναι μέσα. Οπότε δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας!!!
Της ειδικης αγωγης κτλ εχει περασει την αξιολογηση...εγω ομως π ειμαι διδακτικη των μαθηματικων και αναφερει πως βρισκεται στην διαδικασια αξιολογησης....να ανησυχω;;;;σημαινει οτι ο δοαταπ δεν θα το αναγνωρισει;;;
Aυτό δεν το γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι στον πίνακα αυτό γράφει ότι από την στιγμή που το πανεπιστημιο έχει οριστική έγκριση λειτουργίας, αυτόματα αναγνωρίζονται όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Προφανώς είναι μάλλον τυπικό το θέμα της διαδικασίας αξιολόγησης διότι μάλλον ακόμα δεν βγήκαν οι πρώτοι απόφοιτοι.Σε αυτό θα σε βοηθήσει το ίδιο Πανεπιστήμιο και ο ΔΟΑΤΑΠ αν τους πάρεις τηλέφωνο