0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας! Ποιο μάθημα θα μου προτείνατε ως το λιγότερο απαιτητικό για καλοκαίρι (όσο αυτό είναι δυνατό) : Το 521 ( Μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών) ή Δυσλεξία (624); Και ποιον καθηγητή να επιλέξω : Κωνσταντινίδου ή Γαβριηλίδου ή Κούντουρου ή Μορφίδη ή Ανδρέου για το 521 και για το 624 Πίττα ή Τσεσμελή;;;; Σας ευχαριστώ !!! Καλή συνέχεια
Συνάδελφοι καλησπέρα! Μιας και είναι περίοδος προεγγραφής μαθημάτων για την καλοκαιρινή περίοδο, έχω κι εγώ κάποιες απορίες. Έχω δηλώσει δύο μαθήματα από το section A, το 510-Εκπ Ερευνα: Αρχ& Μεθ Ποιοτ & Ποσοτ Eρ. με τον Δανόπουλο και το 512-Ποσοτική Έρ. & Εκπαιδευτική Στατιστική με την Παπαϊερωνύμου. Δεν μπορώ να πω ότι το έψαξα ιδιαίτερα με τα μαθήματα του section A, καθώς πάνω-κάτω μου φαίνονται παραπλήσια μεταξύ τους. Ωστόσο εφόσον έχουμε αρκετές μέρες περιθώριο να αλλάξουμε τις επιλογές μας θα ήθελα αν κάποιος έχει παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά να με ενημερώσει για το κατά πόσο είναι δύσκολα, απαιτητικά, ενδιαφέροντα, αν έχουν δύκολες εργασίες ή εξετάσεις κλπ, ή αν έχει να προτείνει κάποιο άλλο αντί των 2 αυτών. Ακόμη, δήλωσα το σεμινάριο 3 (κωδ 593) με Παπαϊερωνύμου. Υπάρχει καποιος που το παρακολούθησε; Είναι πιο δύσκολο από το σεμιναριο 2;
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Από αυτά που μου είπατε, κατέληξα ότι το 510 θα το δηλώσω σίγουρα, ενώ το 512 σε καμία περίπτωση!! Όσο για το 511, το σκέφτομαι ακόμη. Το 610 δυστυχώς δεν το είδα στη λίστα, οπότε υποθέτω πως θα έχουν κλείσει τα τμήματα...Μια τελευταία ερώτηση! Τις ψυχομετρικές μεθόδους της Ειδικής Εκπαίδευσης (523) τις έχει παρακολουθήσει κάποιος; Γνωρίζετε αν έχει δύσκολη εργασία; Ο λόγος που ανησυχώ είναι ότι τώρα το Καλοκαίρι που θα είναι κλειστά τα σχολεία θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια εργασία που πιθανώς απαιτεί συμμετοχική έρευνα σε σχολείο ή να εφαρμόσουμε σε μαθητές κάποιο διαγνωστικό τεστ. Εκτός κ αν η εργασία είναι βιβλιογραφική οπότε δεν θα τίθεται τέτοιο ζήτημα.