0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα , μήπως μπορεί κάποιος να μου διευκρινήσει αν μπορεί κπ που έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό αυτό να μπει άμεσα στους πίνακες της ειδικής αγωγής του κλάδου του?Πχ κάποιος ολοκληρώνει το εαρινό εξάμηνο, τον Ιούνιο που γίνονται οι αιτήσεις εντάσσεται κανονικά στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής?Επίσης πόσα μαθημάτα είναι συνολικά, εκτός διπλωματικής και αν και που γίνονται οι εξετάσεις.Ευχ.
Οι εξετάσεις γίνονται είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη είτε Ηράκλειο Κρήτης. Έχει εργασίες που πιάνουν το 40% και οι εξετάσεις πιάνουν το 60%. τα μαθήματα είναι 9 και 3 σεμινάρια (τα οποία δεν έχουν εξετάσεις στο τέλος αλλά μόνο εργασίες. Το συνολικό κόστος είναι κοντά στα 6.000 Τώρα για τους πίνακες δε γνωρίζω να σου πω αλλά νομίζω να προλαβαίνεις. Έχει διάρκεια 1 έτος ή 1,5.
Παρακαλώ, μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για τους πίνακες?
Ωχ!!! θα περάσω καλά το καλοκαίρι δηλαδή!!! Εκτός από μεγάλη ύλη έχει πολλές δραστηριότητες; Εργασίες;Τι βιβλίο χρειάζεται;
Είναι πολύ καλή η καθηγήτρια.. Μην ανησυχείς.. Την άλλη βδομάδα θα μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη γνώμη για το μάθημα που θα έχω δώσει και τις εξετάσεις.. Χρειάζεται βιβλίο.. Δεν θυμάμαι τώρα συγγραφέα γτ το έδωσα σε μια φίλη μου αλλά εγώ διάβασα από το δεύτερο προτεινόμενο του Κάκουρου που μου φάνηκε πιο εύκολο και κατανοητό. Το προτείνω πάντως για καλοκαίρι.. Μην το φοβάσαι.. Από δραστηριότητες χρειάζεται να ανεβάζεις κάθε βδομάδα μια μελέτη περίπτωσης της διαταραχής που μαθαίνεις εκείνη τη βδομάδα..