0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους τους νεοεισαχθέντες! Καταρχήν μην αγχώνεστε. Λιγάκι στην αρχή όλοι θα καθυστερήσετε να πάρετε κωδικούς, αλλά όλα θα γίνουν. Κάθε αρχή, που λένε, και δύσκολη, αλλά σιγά σιγά θα μπείτε στο κλίμα και θα εγκληματιστείτε. Συμβουλή μου: Να μελετάτε σε εβδομαδιαία βάση και να μην αφήνετε τις δραστηριότητες και τις εργασίες για το τέλος. Οι λόγοι δύο. Πρώτον για να μη χάσετε τη μπάλα και δεύτερον για να μη χρειαστεί επιπλέον διάβασμα στις εξετάσεις. Προσωπικά μελετούσα στη διάρκεια του τετραμήνου και για τις εξετάσεις χρειάστηκε μία γρήγορη ανάγνωση, μιας και τα περισσότερα μαθήματα εξετάζονται με ανοιχτά βιβλία. Είναι αρκετά οργανωμένο το εξ' αποστάσεως πρόγραμμα, οπότε οργανωθείτε κι εσείς και θα πάνε όλα καλά. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Καλή αρχή σε όλους!
Η εμπειρία μου από το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Είναι το δεύτερο που κάνω. Το πρώτο ήταν στην "Σπουδές στην Εκπαίδευση"- στο ΕΑΠ. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό είναι ακριβό ως προς τις γνώσεις που παίρνεις. Είναι πρόχειρα στημένο. Μας ζητούσαν να κάνουμε παρατήρηση μαθητών σε σχολείο χωρίς να μας δώσουν βεβαιώσεις. Το αποκορύφωμα ήταν η διπλωματική, που μας βεβαίωναν ότι μπορεί να γίνει μέσα σε 3 μήνες κατι που δε γίνεται. Τραγικό επίσης, το ότι στο 552 ο καθηγητής σε όλο το τετράμηνο δεν έδωσε μια βαθμολογία σε εργασία και ήταν άφαντος. Επίσης, άσχημη εντύπωση μου έκανε ότι οι τηλεδιασκέψεις άλλαζαν ημερομηνίες και γίνονταν καθημερινές και εργάσιμες ώρες. Σε αυτό το εξάμηνο δεν έκαναν αξιολόγηση. Τέλος, μας ζήτησαν χρήματα για την τελετή αποφοίτησης και καμία ενημέρωση σχετικά με το ΔΟΑΤΑΠ. Να το κάνει μόνο όποιος πιστεύει ότι θα του χρησιμεύσει το χαρτί.
Το βιβλίο που έχει ως βασικό σύγγραμα στην Ψυχοπαθολογία (Εξελικτική Ψυχοπαθολογία, μια αναπτυξιακή προσέγγιση του Wilmshurst) είναι πανάκριβο..... 80 Ευρώ!!!! Μήπως κάποιος που έχει κάνει το μάθημα μπορεί να μου πει αν μπορώ να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο φθηνότερο;
Καλησπέρα σας!!! Σας έχουν ανοίξει τα μαθήματα στην πλατφόρμα σήμερα? Εμένα όχι ακόμα.
Καλημέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το προσωπικό email της κυρίας Ηλιάδου από το μάθημα της Παιδαγωγικής της Συμπερίληψης. Έχει ανακοινωθεί η βαθμολογία μου, απλά θα ήθελα να μάθω πώς κατανέμεται στην εργασία και στο τελικό μου γραπτό. Υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας, εφόσον έχει κλείσει για μένα το μάθημα στο moodle; Σας ευχαριστώ πολύ!