0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 610 είναι πολύ καλό και εύκολο κατά τη γνώμη μου. Η τελική εργασία είναι πολύ βατή και το ίδιο και οι εξετάσεις. Σε γενικες γραμμές είναι ένα ευχάριστο μαθημα που δεν αγχώνει και μπορεί κάποιος να πάρει ένα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Όσον αφορα το 523 το εχω και γω σ αυτό το τετράμηνο και αγχωνομαι παρά πολύ επίσης. Κάποιος που το έχει δώσει ας μας διαφωτίσει
Καλησπέρα παιδιά! Είχα το 532 το προηγούμενο τετράμηνο και θέλω να να πω να μην αγχώνεστε καθόλου. Οι τελικές εξετάσεις είναι πολύ εύκολες. Αποτελούνται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και από κάποιες μικρές ανάπτυξης. Τα πολλαπλής επιλογής είναι πανεύκολα και οι ανάπτυξης επίσης εύκολες. Εγώ διάβασα 2 μέρες τις διαφάνειες του μαθήματος και έγραψα 90 στα 100. Το βιβλίο δεν χρειάζεται, το μετάνιωσα που το αγόρασα γιατί δεν το άνοιξα καθόλου. Τέλος, το μόνο που με ζόρισε λίγο ήταν η εργασία, όχι επειδή αυτό που ζητάει να κάνουμε είναι δύσκολο αλλά επειδή δεν καταλάβαινα το άρθρο, μου φαινόταν δυσνόητο στη αρχή. Το διάβασα πολλές φορές για να καταλάβω τι ακριβώς μετρούσε...
Καλησπέρα ! Το 523 θες να πεις, έτσι; την ψυχομετρια. Δηλαδή τα πολλαπλής στις εξετάσεις μοιάζουν με αυτά που κάνουμε στα τεστ τα εβδομαδιαία;