0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήθελα να ρωτήσω αν το Σεμινάριο ΙΙΙ (593) είναι δύσκολο, γιατί στο Σεμινάριο ΙΙ ζορίστηκα αρκετά.
Εμένα μου στείλανε τους κωδικούς την Παρασκευή και είχα καταθέσει τα χρήματα 1,5 εβδομάδα πριν. Πάρε τηλ αλλά μην αγχωνεσαι, καθυστερησεις απ'ότι έχω καταλάβει υπάρχουν... Το αγχωτικό είναι ότι έχουν ξεκινησει τα μαθήματα και δεν ξέρω πόσο πίσω θα είμαστε... Άσε που δεν έχω ιδέα ποιο μάθημα είναι καλύτερο για κάποιον που κάνει πρώτη φορά δήλωση.
Καλησπερα, τελικα πηρα τηλεφωνο κωδικους δεν μου εστειλαν κ ετσι εκανα τη δηλωση τηλεφωνικα.Να σου πω κ εγω δεν ηξερα ποια μαθηματα να παρω, με βοηθησε και η συμβουλος προτεινοντας μου και ιδωμεν..Λες να ειμαστε στο ιδιο τμημα???Ποια επελεξες???Καλη μας αρχη
Κορίτσια καλησπέρα! και εγώ στο θερινό τμήμα είμαι...επέλεξα χθες το 511 και το 521..και το πρώτο σεμινάριο...αν θέλετε στείλτε μου μήνυμα να ανταλλάσουμε απόψεις αν έχετε τα ίδια μαθήματα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!ΝΑ ΣΑς ΡΩΤΗΣΩ ΟΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙ
Α..ωραια τα εχω επιλεξει κ εγω αυτα, αρα ξεκιναμε penny ..Eχω αγχωθει λιγο βλεποντας τη βιβλιογραφια (πρεπει να τα αγορασουμε ολα τα βιβλια που μας προτεινει ο εκαστοτε καθηγητης-ισως να ειναι κ χαζη η ερωτηση μου- απλως μου φαινονται πολλα)
Εγώ φοβήθηκα λίγο την αργοπορία και πήρα μόνο το πρώτο σεμινάριο σε αυτό το τετράμηνο... Ποιον καθηγητή έχετε; Και έχω μπερδευτεί και λίγο με τους κωδικούς.... ισχύει ακόμα ο προσωρινός μας αριθμός αναφοράς ή ο κωδικός που μας εστειλαν ως student ID για να μπαίνουμε στην πλατφόρμα είναι ο μόνιμος φοιτητικός μας αριθμός; Λίγο μπάχαλο για αρχή... αλλά καλή μας αρχή!