0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα παιδια! Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το 526, 528 και 552; (αν ειναι ευκολα, τι εργασιες θελουν, αν οι εξετασεις ειναι με ανοιχτα βιβλια, ποιον καθηγητη να προτιμησω κ.α)
Καλημέρα συνάδελφοι, μιας και δεν έχω αγοράσει ακόμα τα βιβλία(έλαβα και αργά τους κωδικούς) το υλικό που δίνεται σε κάθε εβδομάδα πρέπει να το εκτυπώσουμε ή έιναι αντιγραφή κομματιών του βιβλίου και επομένως αγοράζοντας το είμαστε καλυμμένοι?? Γνωρίζει κάποιος απά τους παλιούς φοιτητές?? Για το Σεμινάριο 1 είναι απαραίτητη η αγορά του βιβλίου ή θεωρείτε οτί οι σημειώσεις μας καλύπτουν??
Γνωρίζω μόνο για το 552..ενδιαφέρον μάθημα το διδάσκει μόνο ο Κουρουπέτρογλου.. έχει κάθε βδομάδα δραστηριότητες και 2 εργασίες που πιάνουν 30 μονάδες...Ψιλο ζώρικο. 1ο τετράμηνο είσαι;;
Στα σεμινάρια δεν χρειάζεται να αγοράσεις κανένα βιβλίο. Στα περισσότερα μαθήματα όμως χρειάζονται τα βιβλία και δεν μπορούν να σε καλύψουν οι σημειώσεις. Το αν χρειάζεται να εκτυπώσεις τις σημειώσεις είναι ανάλογα με το μάθημα π.χ. στα μαθήματα του Στασινού δεν εκτύπωσα τίποτα με κάλυψε το βιβλίο, ενώ στο 501 όλα τα διάβασα από τις σημειώσεις. Ποια μαθήματα έχεις;
Καλημέρα! Για το σεμινάριο δε χρειάζεται βιβλιο! Μην ανησυχείς! Όσο για τα άλλα μαθήματα, εξαρτάται σε ποια αναφέρεσαι! Πχ στο 501 καλό είναι να εκτυπώσεις τις σημειώσεις. Στο 521 που είχα και το 529 που έχω τώρα δε χρειάζεται, είναι από το βιβλίο!
καλημερα!δεν χρειαζεται βιβλιογραφια για τις εργασιες του σεμιναριου 1!
Ευχαριστω για την ενημερωση, γιατι ψαχνω το βιβλιο για το σεμιναριο 1 και δεν το βρισκω και πανικοβληθηκα( αλλα διερωτομαι τις εργασιες βασιζομενοι σε ποια βιβλιογραφια θα κανω???)