0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και απο μένα.Η ερώτηση μου μπορει να είναι λίγο χαζή αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ο τίτλος του μεταπτυχιακού που σου απονέμεται στο τέλος των σπουδών αναφέρει τον γενικό τιτλο "Επιστήμες της Αγωγής" ή με βάση την κατευθυνση που έχει επιλέξει ο καθένας δλδ "ειδική αγωγή" κλπ.Σας ευχαριστώ!
Στη Χατζηχαραλάμπους αναφέρεσαι; Μήπως μπερδεύτηκες με τη Μαυροπούλου που λέγαμε τις προάλλες ότι βάζει όλο C και D;
Για τη Χατζηχαραλάμπους λέω. Κάποιο άτομο που έχει όλους τους άλλους βαθμούς του Α μου είπε ότι πήρε C ενώ πίστευε ότι τα είχε πάει πολύ καλά. Ξέρεις κάτι διαφορετικό; Μακάρι να είναι λάθος γιατί την έχω και το 523 και στο 526.
αναφορές αππο τη μελέτη που έχεις για αξιολογηση μπορείς να βαλείς μέσα στο κείμενο σε εισαγωγικά και δεν τις βάζεις στο τέλος μετά..οχι βιβλιογραφια..δηλ..λες οτι η μελέτη έχει ορθογραφικά λάθη και γραφεις ενα παραδειγμα..αυτο εννοει
Εννοεις στα 623 και 626. Αν ειναι ετσι, καηκαμε! Ειναι δυνατον να εχει καποιος Α στα μαθηματα κορμου και τα υποχρεωτικα κατευθυνσης (οπως εγω) και να παιρνει χειροτερους βαθμους στα επιλογης; (κι εμενα η Μαυροπουλου μου εβαλε