0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασα αποκλειστικά και μόνο από τις σημειώσεις. Το βιβλίο είναι δυσνόητο και κάποια στιγμή που ανέτρεξα στο βιβλίο διαπίστωσα ότι χρησιμοποιεί διαφορετική ορολογία, οπότε μόνο να σε μπερδέψει μπορεί και όχι να σε βοηθήσει! Μελέτησε καλά τις σημειώσεις της πλατφόρμας και παρακολούθησε προσεκτικά τις τηλεδιασκέψεις. Εγώ είχα τον Κωνσταντίνου και στην τελευταία τηλεδιάσκεψη μας βοήθησε πολύ λέγοντάς μας που να επικεντρώσουμε στο διάβασμά μας και μας εξήγησε πολλά δυσνόητα σημεία των σημειώσεων.
Όχι δεν έχουμε αυτή την εργασία που λέτε..Έχουμε να σχολιάσουμε το παρακάτω απόσπασμα:Το κοινωνικό περιβάλλον και γενικότερα η κυρίαρχη κουλτούρα μιας κοινωνίας με τη στάση των πολιτών της απέναντι στα άτομα με εγκεφαλική παράλυση-κινητικά προβλήματα προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα αυτά αντιλαμβάνονται τον εαυτό του σε συνάρτηση με την «αναπηρία» τους και επενεργούν (συμπεριφέρονται) στο καθημερινό συγκείμενοΚαι έλεγα μήπως κάποιος έχει κάποια άρθρα που ίσως με βοηθήσουν! Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα και δεν ξέρω με ποιον τρόπο να χειριστώ τη δομή!
Καλησπέρα! Είχε κανείς την εργασία με την κοινωνική κατασκευή της αναπηρίας στο 521 (Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών);;; Με έχει μπερδέψει πολύ η εργασία αυτή! Ποια θα πρέπει να είναι η δομή της και σε τι άρθρα θα πρέπει να στηριχτώ;; Όποιος έχει να μου δώσει την οποιαδήποτε συμβουλή περιμένω απάντησή του..Ευχαριστώ!Όσο για την Χατζηχαραλάμπους που είδα κάποια μηνύματα εγώ που είχα το 623 και έκανα βιβλιογραφική ανασκόπηση με βαθμολόγησε πάρα πολύ καλά γιατί ήταν μια απλή παράφραση του βιβλίου και κάποιων ερευνών που διάβασα..Αν θυμάμαι καλά με 89%..Επίσης, η εργασία για το σεμινάριο 2 είναι πολύ απαιτητική; Δεν έχω πιαστεί καθόλου μαζί της γτ έχω άλλες 2 εργασίες συγχρόνως και έχω αρχίσει να αγχώνομαι αν θα προλάβω να την ολοκληρώσω εγκαίρως (35 σελίδες διάβασα κάπου!! είναι τεράστια.. )
στο 592 οι πίνακες τι ακριβως περιλαμβανουν;;;
Καλησπέρα. Θα μπορούσες να χωρίσεις τη εργασία σου σε 2 μέρη. Πρώτα θα μπορούσες να αναφερθείς στο πως βλέπει το κοινωνικό περιβάλλον τα άτομα με τέτοια προβλήματα και έπειτα στο πώς ενεργούν αυτά τα άτομα επηρεασμένα είτε από το κοινωνικό περιβάλλον είτε όχι.