0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθηγητής στις τελικές οδηγίες μας είπε 1600, ενώ στην τηλεδιάσκεψη 1800...
Δεν ξέρω σε ποιο session είσαι πάντως στο δικό μου σε ερώτηση συμφοιτήτριας αν θα κάνουμε powerpoint απάντησε "Ναι". Αν θέλεις κάνε κι εσύ μια ερώτηση στο forum με τις ανακοινώσεις - διευκρινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ούτε στο διάγραμμα το αναφέρει, ούτε στην πρώτη τηλεδιάσκεψη μας είπε τίποτα....
Εχω την εντύπωση πως το portofolio που έδειξε στην τηλεδιάσκεψη ήταν διπλωματική. Το θεωρώ απόλυτα παράλογο να κάνει κάποιος κάτι τόσο μεγάλο για 30 μονάδες.
Απ'οτι θυμαμαι, το εξωφυλλο της εργασιας ελεγε οτι ηταν για το συγκεκριμενο μαθημα. Αν ξαναδεις την τηλεδιασκεψη, διορθωσε με. (ήταν μετα την μια ωρα)
Εγώ έχω την Χατζηχαραλάμπους και έχω στείλει και στο φόρουμ και προσωπικό mail εδώ και πόσο καιρό και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Αν δεν απαντήσει και από την στιγμή που δεν το αναφέρει το σχεδιάγραμμα εγώ προσωπικά δεν θα στείλω και power point.
Τι να πω...αν ήταν απλά μια εργασία για το μάθημα χαρά στο κουράγιο του φοιτητή που την έκανε. Μάλλον δεν θα είχε άλλο μάθημα εκείνο το τετράμηνο, εγώ το έχω πάρει πλήρη φοίτηση και περνάω ένα καλοκαίρι δράμα....Πώς τα πάτε γενικά με τη βιβλιογραφική ανασκόπηση;
Τι να πω...αν ήταν απλά μια εργασία για το μάθημα χαρά στο κουράγιο του φοιτητή που την έκανε.