0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δικό μου session έχει κάνει μόνο μια τηλεδιάσκεψη ως τώρα και στο πρώτο μισό αυτής, μας έδειξε το portfolio.
Κοστίζει 64
Συγνώμη έκανα λάθος. Είχαμε μια τηλεδιάσκεψη στο 623 και μία στο 626. Έχω τη Χατζηχαραλάμπους και είμαι και στα δύο μαθήματα στο secsion 1. Εσύ;
Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ απαιτητικό, αλλά χαλάλι γιατί αυτά που μαθαίνεις είναι πολύ χρήσιμα και δεν τα έχουμε ξαναδεί σε άλλο μάθημα. Πιστεύω αξίζει να το επιλέξει κάποιος που ενδιαφέρεται να μάθει για όλες τις διαταραχές και δεν τον πειράζει να διαβάσει λίγο έως πολύ παραπάνω από κάποιο άλλο μάθημα. Τουλάχιστον εγώ δεν το μετανιώνω που το επέλεξα.....
Μάλλον περισσότερο κοιτάνε αν τις έχεις γράψει, βέβαια αν γράφεις μπαρούφες ίσως σου αφαιρεθεί κανένας βαθμός.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους "παλιούς"...Το καλοκαίρι ξεκίνησα, αλλά απ' ό,τι βλέπω το πρόγραμμα χρειάζεται πολύ χρόνο...αν παίρνω ένα μάθημα ή σεμινάριο ανά τετράμηνο...πιστεύετε ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προγράμματος αφιερώνοντας ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ώρες την εβδομάδα;Εργάζομαι πολλές ώρες την ημέρα...και δε μου μένει χρόνος παρά μετά τις 11 το βράδυ. Γι' αυτό ρωτάω.Ευχαριστώ πολύ!