0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφισσα, οι εξετασεις κατα την εξεταστικη περιοδο πραγματοποιουνται μονο Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη. Επειδη 5/1 ειναι Δευτερα, αποκλειεται εκεινη την ημερα να γινονται εξετασεις.
Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Από τα επιλεγόμενα μαθήματα έχω πάρει το 624, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Μου έμειναν ακόμη δύο επιλεγόμενα για να ολοκληρώσω τη φοίτηση. Τι μου προτείνετε;;; Σκέφτομαι το 526 και ή το 552 ή το 626. Τι λέτε;;;
Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει "μορφοποιήθηκε ελληνικά" που μου έχει βάλει σαν υποσημείωση ο καθηγητής σε κάποιο κείμενο;
Μαρία μου γεια σου! Το 624 είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα, αλλά αρκετά απαιτητικό με την έννοια ότι έχεις εβδομαδιαίες δραστηριότητες κάθε εβδομάδα και δύο εργασίες. Στις εξετάσεις θα έχουμε 3 θέματα από τα οποία θα διαλέξουμε τα 2 με 2 υποερωτήματα το καθένα. Το έχω πάρει με την Τσεσμελή και είναι πάρα πολύ καλή. Μπορείς να μου δώσεις αντίστοιχες πληροφορίες για το 529;Το 529 έχει ακριβώς την ίδια δομή όπως το 624 και το 521. Υπεύθυνος καθηγητής και στα τρία μαθήματα είναι ο κ. Στασινός.
Παράθεση από: doramesi στις Ιουλίου 29, 2014, 02:05:31 pmΜαρία μου γεια σου! Το 624 είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα, αλλά αρκετά απαιτητικό με την έννοια ότι έχεις εβδομαδιαίες δραστηριότητες κάθε εβδομάδα και δύο εργασίες. Στις εξετάσεις θα έχουμε 3 θέματα από τα οποία θα διαλέξουμε τα 2 με 2 υποερωτήματα το καθένα. Το έχω πάρει με την Τσεσμελή και είναι πάρα πολύ καλή. Μπορείς να μου δώσεις αντίστοιχες πληροφορίες για το 529;Το 529 έχει ακριβώς την ίδια δομή όπως το 624 και το 521. Υπεύθυνος καθηγητής και στα τρία μαθήματα είναι ο κ. Στασινός.Baronos μήπως γνωρίζεις εσύ να μου πεις για το 623 και για το 626;
Baronos μήπως γνωρίζεις εσύ να μου πεις για το 623 και για το 626;Δυστυχώς για το 623 και 626 δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν τα έχω επιλέξει.