0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Annoulitsa μην ανησυχείς!! Ολοι γινονται δεκτοί!! Σου εύχομαι καλη αρχή!!
Γεια σας! Θα ήθελα κάποιος να μου πει για το σεμινάριο 593 ποιον καθηγητή προτείνετε; Επίσης, ποιο μάθημα είναι λιγότερο απαιτητικό: το 623 ή το 626; Τον Αύγουστο ξεκινούν οι δηλώσεις και θα ήθελα να προλάβω κάποια μαθήματα πριν κλεισουν, όπως την πάτησα την προηγούμενη φορά.
Παιδιά, το 529 είναι πιο εύκολο από το 623; Στις εξετάσεις του 529 μπορείς να γράψεις έναν αξιοπρεπή βαθμό μόνο με το βιβλίο του Στασινού;
Συνάδελφοι γεια σας!Μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά αυτό που με δυσκολεύει πιο πολύ σε αυτό το μεταπτυχιακό είναι οι ομαδικές εργασίες...επειδή είμαι ακόμα στο πρώτο τετράμηνο, μπορείτε να μου πείτε αν έχουν όλα τα μαθήματα ομαδικές εργασίες; Αν όχι, μπορείτε να μου αναφέρετε μαθήματα που δεν έχουν ομαδικές;Ευχαριστώ!
Ομαδικές εργασίες εγώ πέτυχα στο Ψυχολογικές διαστάσεις στη εκπαίδευση και στο Παιδαγωγικές της συμπερίληψης μόνο. Μη φοβάσαι δεν έχουν όλα τα μαθήματα. Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει όταν στο πρώτο τετράμηνο ήμουν σε μια ομάδα και από τα 5 άτομα τις εργασίες τις κάναμε οι 2, οι άλλες 3 χαρταετό......