0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!!Ανάμεσα στα μαθήματα 626 Συμπεριφορικά προβλήματα και 529 Νοητική υστέρηση-Αυτισμός ποιο θεωρείτε πιο εύκολο;Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει καθηγητές για αυτά τα δύο μαθήματα αλλά και για το 624 Δυσλεξία..
1. Εξετάσεις Παρασκευοσαββατοκύριακα. Φροντίζεις να μην αποτύχεις, γιατί αν αποτύχεις έχεις κόστος επανεξέτασης και βαθμολογική επίπτωση. Αν πάντως σου μείνει μάθημα το ξαναδίνεις το Σπτέμβρη, ή στην επόμενη εξεταστική περίοδο (δεν έχω καταλάβει καλά). Το πότε θα το τελειώσεις εξαρτάται από τις δικές σου υποχρεώσεις και αντοχές.2. Είναι πανεπιστήμιο του εξωτερικού συνεπώς πρέπει να περάσεις από τον ΔΟΑΤΑΠ3. 6000 χωρίς τα βιβλίακόστος για να ξαναδώσεις το μάθημα απο ότι έχω ρωτήσει 30 ευρω.
Καλησπέρα παιδιά! 592-2ο σεμινάριο σκέφτομαι να πάρω Αγγελίδου. Την είχε κανείς; Είναι καλή, βοηθάει;περιμένω απόψεις.. Μήπως να πάρω καλύτερα το Ξενοφών;
Συνάδελφοι αν κάποιος έχει παρακολουθήσει το 610 θα μπορούσε να με ενημερώσει σχετικά με τις απαιτήσεις και τη δυσκολία του μαθήματος; Επίσης, σχετικά με την πτυχιακή εργασία, γνωρίζει κανείς τι μορφή και τι έκταση πρέπει να έχει;Ευχαριστω! :-)