0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Έχω κάνει την εργασία σε προηγούμενο τετράμηνο. Πέραν της περίληψης κάνε την κριτική σου με βάση τις σημειώσεις σχετικά με την κριτική ενός άρθρου που δίνει ο καθηγητής. Εγώ με βάση αυτό την έκανα και πέρασα το μάθημα με Α.
doramesi βιάσου να κλείσεις μάθημα με Γαβρηιλιδου. Μακράν η καλύτερη. Οι καλύτερες διορθώσεις σε εργασίες, άμεση απάντηση σε απορίες και πολύ καλή στις βαθμολογίες. Τα θέματα είναι μάλλον του στασινού, που 5 ωρες αν είχαμε θα γράφαμε.Κάποιος συνάδελφος ρώτησε για Ηλιάδου ή Γεροσίμου. Είχα την Ηλιάδου, δεν είχε τόσο καλή ανταπόκριση σε ανατροφοδότηση ή επίλυση αποριών, μάλλον αυστηρή στους βαθμούς, σε γενική κλίμακα όμως εγώ είμαι ευχαριστημένη. Την Γεροσίμου δεν την ξέρω, διάβασα από άλλους εδώ καλές κριτικές.
Μπορεί να είναι γρήγορη η Γαβριηλίδου... αλλά φέτος ήδη από την 1η εργασία έστειλε από τα 90 άτομα τα 8 σπίτι τους και προσωπικά σε εμένα.. με πετσόκοψε στην εργασία.. Σχετικά βέβαια είναι όλα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!θα μπορούσες μήπως αν σου είναι εύκολο να μου τη στείλεις και με mail για να έχω μία καλύτερη εικόνα?αν όχι δεν πειράζει...και κάτι τελευταίο στις εξετάσεις εσύ είχες διαβάσει μόνο τις σημειώσεις ή και το βιβλίο?
Παράθεση από: μαρακι μαρακι στις Αυγούστου 18, 2014, 12:39:20 pmΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 523 ΚΑΙ 621 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 523 ΚΑΙ 621 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
hΔεν την έχω αυτή τη στιγμή, διότι βρίσκομαι σε διακοπές. Θυμάμαι όμως ότι ήμουν αρκετά αυστηρή στην κριτική μου. Για τις εξετάσεις χρειάζονται μόνο οι σημειώσεις της πλατφόρμας. Καλή επιτυχία!!!