0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Γνωρίζει κανείς τον καθηγητή κύριο Πίττα?για το μάθημα της Δυσλεξίας??Ευχαριστώ
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!άλλαξα το 522.. έκανα drop σε προηγούμενο μάθημα που είχα επιλέξει και τώρα είναι κλειστό: Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το είχα επιλέξει στις αχές της ηλεκτρονικής προεγγραφής. Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει και άλλο τμήμα στο συγκεκεριμένο μάθημα? ΕΥχαριστώ!!
552.... Μάθημα "Οδύσσεια"Μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Δηλώνω στο προηγούμενο τετράμηνο το συγκεκριμένο μάθημα. Το δήλωσα καθυστερημένα σε αντικατάσταση της διπλωματικής, που είδα ότι δεν έβγαινε σε 4 μήνες , παρόλες τις διαβεβαιώσεις των ακαδημαϊκών συμβούλων . πάω να δώσω εξετάσεις χωρίς ο καθηγητής να μας έχει δώσει ανατροφοδοτηση σε καμία εργασία. (Να σημειώσω ότι παρόλα τα παράπονά μας ο καθηγητής μας έστελνε κάποια γενικά σχόλια και οι 2 ακαδημαϊκοί σύμβουλοι μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να του κάνουν υποδείξεις στη δουλειά του). Στην εξεταστική (παρόλες τις δεσμεύσεις του καθηγητή) μας έβαλε παπαγαλία, μεγάλα κομμάτια ύλης που περιείχαν πολλούς τεχνικούς όρους- πλήρη αποστήθιση. Με κόβει στο μάθημα με βαθμό 49 και μου στέλνει μια αστεία ανατροφοδότηση. Σε email μου του ζητώ εξηγήσεις και που απαντά ότι τα γραπτά μας είναι στο πανεπιστήμιο και δε μπορεί να κάνει κάτι. Με λίγα λόγια έχασα ένα τετράμηνο για ένα μάθημα. Έρχεται λοιπόν η ώρα να ξαναδώσω μάθημα στις 12/9/2014 , του στέλνω ερώτηση να μου πει περίπου πως θα είναι τα θέματα και μου απαντάει ότι θα είναι ανάπτυξης και κριτικά. Καμία άλλη βοήθεια. Πριν λίγες μέρες δείχνω τις εργασίες μου σε δύο καθηγητές πανεπιστημίου της Ελλάδας. Φυσικά μου είπαν ότι οι παρατηρήσεις του και οι βαθμοί μου δεν ανταποκρίνονται στην εργασία του. Το ζήτημά μου είναι ότι μάλλον ο συγκεκριμένος καθηγητής μας εμπαίζει και δεν σέβεται τον κόπο μας και τα χρήματά μας. Ήδη έχω ενημερώσει και τις δύο συμβούλους και τον κοσμήτορα της σχολής για το πρόβλημά μου , που το μόνο που μου λένε είναι ότι δεν μπορούν να παρέμβουν. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συμβουλευτώ Νομικό. Δε θέλω να περάσω το μάθημα χωρίς διάβασμα αλλά θέλω να είναι δίκαιοι και συνεπείς όπως εγώ.ΥΓ. Έχω παπαγαλήσει όλες τις ενότητες, αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει με κάτι πιο συγκεκριμένο θα του έχω υποχρέωση. Με δυσκολεύει πολύ που δεν έχω πρόσβαση και στη πλατφόρμα αυτού του τετραμήνου στο 552. ΜΑΚΡΥΑ από το 552 Και επειδή ακούω και άλλους συναδέλφους να έχουν δυσκολίες με το συγκεκριμένο διδασκοντα, κάντε μια αναφορά στις συμβούλους. Καλή επιτυχία μας
το 610 έδωσα !η αλήθεια είναι οτι περίμενα να είναι πιο εύκολα!!!!αλλλά πιστλευω πως δεν θα έχουμε θέμα με την βαθμολογία!
Αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο βαθμός περίμενα με το 38 στα 40 που είχα στην εργασία και στις δημοσιεύσεις... να πιάσω άνετα το Α ή το Α-... Και τώρα περιμένω αν θα το περάσω ή όχι... Είχε και πολλά από το 5ο Κεφ. που και καλά ήταν εκτός.. Φαίνεται βαλτοί είναι να αφήσουν κάποια άτομα..
Πώς ξέρεις ότι έχεις 38 στα 40; Εκτός από τη βαθμολογία της εργασίας και τα τεστ, που ξέρεις πως τα πήγες, σου έχει δώσει ο καθηγητής βαθμό και για τις αναρτήσεις στο φόρουμ. Ποιον καθηγητή έχεις; Πάντως έχεις δίκιο για τα θέματα όταν δύσκολα και εγώ εκνευρίστηκα πολύ την ώρα της εξέταση. Με αυτή την εγκυρότητα βασισμένη σε κριτήριο μας έπρηξαν....
διαβάζω για το 610 και τα παίζω. το επέλεξα στο επόμενο υποθέτοντας ότι ήταν εύκολο. Εδωσα δυσλεξία .... αν είναι δυνατόν έκαναν έλεγχο στο βιβλίο σχεδόν σελέδα σελίδα. Αν υπήρχε σημείωση ή την έσβηνες ή σου έπαιρναν το βιβλίο. Αν ήταν με στυλό για να κρατήσεις το βιβλίο σου έσκιζαν τις σελίδες. Και η συνάδελφος δέχτηκε να σχίσουν το βιβλίο. Τα θέματα απαράδεκτα. Εκτός ενός υποερωτήματος, εκτός του συγκεκριμένου βιβλίου και ένα εκτός ύλης. Θα κόψουν πολλούς ειναι βέβαιο για να καλύψουν την έκπτωση που έκαναν στα δίδακτρα. Για το 521 δεν το συζητώ. Σφαγή. Για την αναγνώριση, δύο απόφοιτοι του εαρινού που γνωρίζω από εκπαιδευτική ηγεσία, δεν είχαν κανένα θεμα με ΔΟΑΤΑΠ. Κάτι όμως υπάρχει παιδιά και θα το ψάξω μέσω του σχολείου μου. Ο,τι νεώτερο θα σας το μεταφέρω.