0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν περίμενα τετοια αντίδραση από τον Παναγίδη.. και ένα τόσο κακογραμμένο και κακοδιατυπωμένο δοκίμιο...εκείνο με το νόμισμα των 2 ευρω ότι έιναι πιο βαρετό από το νόμισμα του 1 ευρω;; είναι επιπέδου μεταπτυχιακού η ερώτηση;; γιατί έτσι μας απάντησε στο φόρουμ.. τι περιμένατε ανάκλησης να είναι τα θέματα;
στο 511επιτρεπεται να εχουμε τις σημειωσεις της πλατφορμας?
ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ 610 ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ?ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ?
Δυστυχώς 'εκανα το λάθος κια για λίγες ώρες απέσυρα την επιλογή μου (529) και επέλεξα το 522!!!!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!είμαι στο τελευταίο τετράμηνο και έχουν κλείσει οι άλλες επιλογές εκτός από το μάθημα της Δυσλεξίας που έχω επιλέξει!!!!!!!!!!!!!πήρα τηλ. τις ακαδημαικές συμβούλους και μου είπαν οτι μπορεί να ανοίξει κάποιο από τα άλλα επιλεγόμενα μαθήματα!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ???ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ(ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ). ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 511. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ....
Μαράκι εγώ είχα πάρει τα 510 και 610 που απο πληροφορίες που μου είχαν δώσει ήταν τα πιο εύκολα και δεν το μετάνιωσα. Το 510 έχει ανα δυο εβδομάδες δραστηριότητες πολύ εύκολες, μια βιβλιογραφική ανασκόπηση σαν εργασία 2500 λέξεων και εξετάσεις πολλαπλής με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Επειδή όμως εγώ το είχα πάρει στο χειμερινό του 13 ας με διορθώσει και κάποιος άλλος γιατί έχω την εντύπωση οτι έχουν γίνει μικροαλλαγές. Το 610 το πήρα στο προηγούμενο, επίσης εύκολο ανα δυο εβδομάδες μικρά τεστάκια, σαν εργασία έχει την δημιουργία ενός δοκιμίου με 20 ερωτήσεις πολλαπλής και οι εξετάσεις επίσης πολλαπλής εύκολες με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Στις εξετάσεις όμως της προηγούμενης εβδομάδας διάβασα πως τα θέματα ήταν πολύ δύσκολα και γενικά απογοήτευσε πολύ. Ξέρω δεν σε βοηθάω πολύ απλά αυτά τα δυο θεωρούνταν μέχρι στιγμής τα πιο εύκολα απο τον Α κύκλο. Όσον για τα επιλογής μόνο το 526 έχω πάρει και στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Εξετάσεις αντιγραφή απο το βιβλίο και μια τεράστια μεν εργασία, πλήρης όμως αντιγραφή απο ένα κεφάλαιο του βιβλίου. Μόνο μικρές αλλαγές θα χρειαστείς να κάνεις σε αριθμούς.