0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά ο Γιασεμής είναι καλός?τον γνωρίζει κανείς?τον πήρα για το 510
Καλησπέρα. Έχω πάρει το 610 με τον Παπαναστασίου , το Σεμινάριο ιι με Αγγελιδου , ψυχομετρικές μέθοδοι 523 με τον Κωνσταντίνου, και το 529 με Τσεσμελή θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τους καθηγητές?? Σας ευχαριστώ.
Καλησπέρα Έγινα δεκτή στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και θέλω να πληρώσω τα 455 ευρώ. Μέσω jccsmart μπορώ να πληρώσω με κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας? Είναι ασφαλές?
Γειά σε όλους! Εγώ τώρα αρχίζω το μεταπτυχιακό, αν και ακόμα περιμένω το email με τους κωδικούς κλπ. που απ'οτι μου είπε η κοπέλα στις πληροφορίες θα έρθει αυτές τις μέρες . Υπάρχουν και άλλοι που αρχίζουν τώρα και αν ναι εσείς πηρατε το email; στους παλιούς θέλω να ρωτήσω ποια μάθηματα προτείνετε να επιλέξουμε;
Καλη αρχή σε όσους αρχίζουν τώρα το μεταπτυχιακό εγώ ως παλαιότερη θα σας πρότεινα να πάρετε δυο μαθήματα και το πρώτο σεμινάριο γιατι τα μαθήματα ειναι απαιτητικά, πιο εύκολα θεωρώ το 523 ψυχομετρια, 621 παιδαγωγικ´η της συμπεριληψης καλό ειναι όμως να πάρετε και ενα μάθημα σχετικό με την ποσοτική ή ποιοτική ερευνα για να ξεμπερδευετε
Ποσα μαθηματα πρεπει να παιρνουμε σε καθε εξαμηνο προκειμενου να τελειωσουμε το μεταπτυχιακο σε 1 ετος;
Σε κάθε τετράμηνο εννοείς, είναι 4
Είναι πολύ καλός και βοηθητικός. Απαντά αρκετά γρήγορα στο Forum και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Το μόνο στο οποίο επιμένει είναι η αυστηρή τήρηση των οδηγιών που αφορούν στην εργασία. Όταν με το καλό κάνετε τηλεδιάσκεψη πρόσεξε όταν λέει τη λέξη "κορίτσια". Θα γελάσεις
Ναι είναι ασφαλές, όσο για τις κάρτες μπες και δες. Νομίζω ότι όλες θα ισχύουν... εγώ χρησιμοποιώ MasterCard και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.