0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι από εμένα. Χθες έλαβα κι εγώ mail οτι έγινα δεκτή. Την Δευτέρα θα κάνω την κατάθεση των 455 ευρω.Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις α) θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα άμεσα; (διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι γίνεται πληρώμη ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγεις)β) Ενδιαφέρομαι να το κάνω 5 τετράμηνα, σ αυτή την περίπτωση μειώνεται και η μηνιαία δόση;γ) Όσο αφορά τα μαθήματα τι βιβλία χρειάζονται; Τα αγοράζουμε μόνοι μας ή μας τα στέλνουν;Έχω αρκετές απορίες λόγω άγχους σαν '' πρωτάκι''.!!! Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Θέλω να προτείνω στους νέους που δεν έχουν προυπηρεσία να μην κάνουν μτπ ειδικής αγωγής αν δεν τσεκάρουνπρώτα το επίπεδο κορεσμού της ειδικότητάς τους!Για παράδειγμα στις σημερινές προσλήψεις ΔΕΝ πήραν μαθηματικό με μτπ χωρίς προυπηρεσία. Για τους φιλολόγους δεν το συζητάμε!!
Καλησπέρα, καλή αρχή.Τα βιβλία θα τα αγοράζεις εσύ. Δεν είναι πολύ ακριβά (το πιο ακριβό που έχω πληρώσει εγώ είχε περίπου 35
Καλησπέρα! Έχουν αλλάξει οι τιμές του μεταπτυχιακού; Εγώ τώρα ολοκλήρωσα το τελευταίο μου τετράμηνο και πλήρωνα στην αρχή του τετραμήνου 400 ευρώ για την εγγραφή στο τετράμηνο (εκτός από το πρώτο που πλήρωσα 455 γιατί τα 55 ήταν το τέλος αίτησης) και από κει και πέρα ανάλογα με το πόσα μαθήματα είχα στο κάθε τετράμηνο έδινα 516 ή 518 ανά μάθημα. Τα σεμινάρια δεν τα χρέωναν ξεχωριστά. Δηλαδή τώρα στο τελευταίο μου τετράμηνο που είχα ένα σεμινάριο και 3 μαθήματα πλήρωσα 400 στην αρχή για να γραφτώ στο θερινό τετράμηνο και μετά 516 + 516 +518
Ξεχωριστά τα χρέωναν, τα ποσά που αναφέρεις εσύ (516 + 516 +518) είναι οι μηνιαίες δόσεις.[Συνολικό κόστος για 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο] 585+585+585+195=1950[μείον τα 400 ευρώ] 1950-400=1550[δια του 3] 1550/3=516.66667 η μηνιαία δόση
Καλησπέρα. Έχω πάρει το 610 με Παπαναστασίου Έλενα γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή??