0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι μας έχει δώσει 2 συνεντεύξεις, διάβασα τη θεωρία που μας έδωσε αλλά ακρη δε βγάζω. Με τον Ξενοφώντους το έχω. Το έχεις και εσυ?Ή το είχες?
ναι, όντως με αυτό ασχολείται.Ξέρεις πως να κινηθώ??
μαρακι, εγω είχα άλλη καθηγήτρια οπότε δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Η λογική πάντως της εργασίας ειναι η εξής:διαβάζεις πολυ καλα και πολλές φορές τις συνεντεύξεις, βάζεις πλάγιο τίτλους που ουσιαστικά μπορούν να λειτουργήσουν και σαν θεματικές πχ.διδασκαλια της παιδικής λογοτεχνίας 1) μέσω μαθηματων2) μέσω δραστηριοτήτων βάζεις κωδικούς (μπορεί να ειναι και τα αρχικά δπλ...δες και τα παραδείγματα που σου δίνει ο καθηγητής) και επιλέγεις μια θεματική ενότητα για να αναπτυξεις είτε με αναφορά σε βιβλιογραφία είτε οχι πάντα όμως με παραπομπές μεσα απο τις συνεντεύξεις...ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο..Καλη συνέχεια!!
Σε ευχαριστω πολυ νομίζω ότι κατάλαβα πως θα ξεκινήσω...και τι θα κάνω
καλη αρχή, σου εύχομαι!!ακουγεται πιο δύσκολο απο οτι ειναι στην πραγματικότητα!! ;)ολα θαπανε καλα!!καλο βράδυ!!
Ξέρει κανείς αν και το διδακτορικό μπορεί να γίνει από απόσταση;
Γεια σας παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πόσα μαθήματα πρέπει να δηλώσω στο τρίτο τετράμηνο; Επίσης, το δεύτερο σεμινάριο δε μπόρεσα να το δώσω κ έχω κοπεί. Τι γίνεται σ αυτή τη περίπτωση;
Ευχαριστώ πολύ marcha για την απάντηση.Εχω στείλει ένα email και ελπίζω σε απάντηση γιατί στο τηλέφωνο όσες φορές και αν προσπάθησα δεν τα καταφερα να μιλήσω με κάποιον.Να ρωτήσω και κατι άλλο που δεν εχω καταλαβει.Στο μεταπτυχιακό της Ειδικής αγωγής από απόσταση μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση και να στείλεις τα δικαιολογητικά όποια στιγμή θέλεις και αν επιλεγείς και τα χρήματα για τα μαθήματα που θα δηλώσεις;