0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!απο αυτους που εχουν κανει την εργασια του 510 μπορει να μου εξηγησει καποιος πως κανουμε τα αποτελεσματα και τους πινακες?θελει μονι πινακες ή και τα ραβδογραμματα το ιδιο ειναι?στους πινακες τι πρεπει να βαλουμε μονο το μεσο ορο?και για τις ερωτησεις που δε θα κανουμε πινακες π.χ. τα δημογραφικα στοιχεια παλι θα σχολιασουμε με 2-3 γραμμες?εχω μπερδευτει παρα πολυ...οποιος μπορει ας μου εξηγησει.Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλημέρα και χρόνια πολλά :)Εγώ δεν έκανα πουθενά διαγράμματα γιατί δεν θυμάμαι να ζήτησε πουθενά ο καθηγητής άσχετα αν το βιβλίο έχει και διαγράμματα. Όσον αφορά τους πίνακες εγώ έκανα 4 συνολικά 2 για το μέρος β του ερωτηματολογίου και 2 για το μέρος γ και σχολίασα 2 δηλώσεις από κάθε πίνακα. Πήρα αυτές με το μεγαλύτερο μέσο όρο. Μπορείς να διαλέξεις όποιες θέλεις για να τις σχολιάσεις αλλά δεν χρειάζεται να τις σχολιάσεις όλες. Κάνεις ένα μικρό σχόλιο γιατί πολλά θα πεις στα συμπεράσματα. Ομαδοποιείς τα δεδομένα σου ανάλογα με το αν οι απαντήσεις έχουν την ίδια κλίμακα ή ανάλογα με το θέμα δηλαδή κάθε πίνακας να περιλαμβάνει ερωτήσεις που να σχετίζονται με τον τίτλο που θα δώσεις στον πίνακα. Για τα δημογραφικά στοιχεία και για όποιες άλλες ερωτήσεις που κρίνεις ότι δεν χρειάζεται πίνακας κάνεις απλή παράθεση των αποτελεσμάτων με ένα μικρο σχόλιο. Γενικά μη παραφορτώσεις με πίνακες. Αυτά κατάλαβα αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλά εγώ αυτό έκανα Χρόνια πολλά!!!Μήπως θυμάσαι παλιά θέματα του 510??
Καλημέρα και χρόνια πολλά :)Εγώ δεν έκανα πουθενά διαγράμματα γιατί δεν θυμάμαι να ζήτησε πουθενά ο καθηγητής άσχετα αν το βιβλίο έχει και διαγράμματα. Όσον αφορά τους πίνακες εγώ έκανα 4 συνολικά 2 για το μέρος β του ερωτηματολογίου και 2 για το μέρος γ και σχολίασα 2 δηλώσεις από κάθε πίνακα. Πήρα αυτές με το μεγαλύτερο μέσο όρο. Μπορείς να διαλέξεις όποιες θέλεις για να τις σχολιάσεις αλλά δεν χρειάζεται να τις σχολιάσεις όλες. Κάνεις ένα μικρό σχόλιο γιατί πολλά θα πεις στα συμπεράσματα. Ομαδοποιείς τα δεδομένα σου ανάλογα με το αν οι απαντήσεις έχουν την ίδια κλίμακα ή ανάλογα με το θέμα δηλαδή κάθε πίνακας να περιλαμβάνει ερωτήσεις που να σχετίζονται με τον τίτλο που θα δώσεις στον πίνακα. Για τα δημογραφικά στοιχεία και για όποιες άλλες ερωτήσεις που κρίνεις ότι δεν χρειάζεται πίνακας κάνεις απλή παράθεση των αποτελεσμάτων με ένα μικρο σχόλιο. Γενικά μη παραφορτώσεις με πίνακες. Αυτά κατάλαβα αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρη απλά εγώ αυτό έκανα :PuΣε ευχαριστώ πολύ Μαριέττα τώρα κατάλαβα τι πρέπει να κάνω...καλή μας επιτυχία
Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά! θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις απαντήσεις του moodle στο δεύτερο τεστ στο μάθημα 610...επειδή δε μας δίνουν τις σωστές απαντήσεις και κάποιες από αυτές θα πέσουν αν κάποιος έχει όρεξη να ανταλλάξουμε απαντήσεις ας μου στείλει ένα μήνυμα γιατί θα με βοηθήσει αρκετά...επίσης αν ξέρει κανένα πιθανό θέμα ανάπτυξης για το μάθημα αυτό;;;
Καλημέρα . Εννοείς ότι είναι εύκολο? Χρήσιμο για τη μετέπειτα πορεία μας? Γνωρίζεις τι απαιτήσεις έχει?Αν και με τον τρόπο σου με έχεις πείσει